Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jezivi klinci

Gdje su danas dječje zvijezde horor filmova. Otkrivamo čime se danas bave

Foto: Profimedia kolaž
1/13
27.10.2018.
u 21:45

Još kao mali su nas plašili u filmovima, a pogledajte što sad rade

Blizanke iz filma "Isijavanje" 

Lisa i Louise Burns glumile su jezive blizanke Grady u filmu "Isijavanje" iz 1980. godine.

Usprkos uspjehu filma, čim je snimanje završilo one su se vratile u školu. Iako blizanke nikada nisu postale prave filmske zvijezde, mnogi su zapamtili njihovu ulogu u filmu. Do dan danas mnogi ih još uvijek spominju. No one nisu stvarno jezive, već su uspješne žene od kojih je jedna postala IT menadžer, a druga je pregovarač za licenciranje. IMDB navodi kako je Louise objavljuje znanstvene radove. Trenutno žive u Londonu, a aktivne su na Twitteru i Instagramu.

Foto: Profimedia

Samara iz filma "Krug"

U 2002. godini zbog Daveigh Chase nas je bilo strah televizora, kada je iz jednog izašla, u ulozi Samare iz filma "Krug". Tijekom te iste godine ova 12-godišnjakinja posudila je glas i animiranom liku Lilo iz filma Lilo i Stitch. No to joj nije bila zadnja mračna uloga, u 2003. glumila je Annabel u kratkom filmu "Ukleti Svjetionik", a u 2006.  dobila je ulogu u seriji "Big Love". Ova zvijezda je nedavno imala problema sa zakonom, koji uključuju vožnju u ukradenom autu i posjedovanje tableta za smirenje bez liječničkog recepta.

Regan iz filma "Egzorcist"

Otkad je snimljen davne 1973., film Williama Fridkina "Egzorcist" mnogima je jedan od najboljih horora svih vremena. Doživio je i brojne remakeove i nastavke, a posebno je upečatljiva bila gluma tada 14-godišnje djevojčice Linde Blair.

Ta joj je uloga donijela Zlatni globus i nominaciju za Oscar te naslovnice svih medija. Predviđali su joj blistavu budućnost, no Linda je nakon tri godine snimila nastavak "Egzorcista", a onda smo je većinom mogli gledati u manje uspješnim filmovima B produkcije.

Danas ima 59 godina i još uvijek glumi, pa je tako snimala još jedan niskobudžetni film "Landfill". Osim po glumi, poznata je i kao aktivistica za prava životinja. Osnovala je Linda Blair WorldHeart Foundation, organizaciju koja se bavi rehabilitacijom i udomljavanjem životinja.

Foto: Profimedia

Cole Sear iz filma "Šesto čulo"

Ušuškan ispod dekice, glumac Haley Joel Osment prepao nas je kada je majci došapnuo da vidi mrtve ljude. A zato što nas je sve uspio prestrašiti nominiran je za Oskara u 1999. Godini. Haley se posvetio posuđivanju glasova za crtane filmove kao što su "Hey Arnold!" i "Buzz Lightyear of Star Command", ali čak je više glasova posudio samo za crtani film za odrasle"Family Guy". Osim toga bio je i glas glavnog lika u popularnoj videoigri "Kingdom Hearts". Uskoro ga možemo gledati u filmu "The Devil Has A Name" koji izlazi u 2019. godini.

Dalton Lambert iz filma "Podmuklo"

Glumac Ty Simpkins počeo je glumiti kada je imao samo tri tjedna, u drami "One Life To Live". Probio se ulogom u Spielbergovu filmu "Rat svjetova", uz glumce Dakotu Fanning i filmskog veterana Toma Cruisea. Simpkins je u 2010. prešao s izvanzemaljaca na demone kao Dalton Lambert u filmu "Podmuklo". Uskoro ćemo ga moći gledati kao Harleyja Keenera u novim Avengersima.

Foto: Profimedia

Esther iz filma "Siroče"

Veliki preokret ovog filma zasigurno vas je šokirao. Isabella Furhman dobila je zbog toga pohvale kritike kao primjer najbolje glume nekog djeteta. U isto vrijeme kada je snimala film "Siroče" igrala je malu ulogu u filmu "Djeca kukuruza". Ova talentirana glumica glumila je i uz Jennifer Lawrence u filmu "Igre gladi". Sada ima 21 godinu i novu ulogu u filmu "Tape" koji je trenutno u postprodukciji.

Pogledajte što danas rade dance zvijezde devedesetih:


 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije