Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav?

Gdje je nestao Pokrivač? Ecija Ivušić rođendan slavila bez dečka

Foto: Instagram
1/10
06.10.2019.
u 14:40

Već neko vrijeme Ecija ne objavljuje nikakve fotografije s poznatim bivšim nogometašem, a još uvijek nije poznato iz kojeg razloga nije bio na njezinom rođendanu.

Ecija Ivušić sinoć je proslavila svoj 33. rođendan.

U njezinom društvu našle su se brojne poznate osobe iz javnog života poput Snježane Mehun, Nives Celzijus i Dalibora Petka koji su cijelu noć slavili s poznatom voditeljicom. S obzirom na to da su svi ljubitelji društvenih mreža, objavljivali su videe i fotografije tijekom noći slaveći uz šampanjac i hranu.

Foto: Instagram screenshot

Ipak, među uzvanicima se nije našla jedna vrlo važna osoba, Ecijin dečko Nikola Pokrivač. Umjesto s Nikolom, Ecija je puse izmjenjivala sa svojom prijateljicom, pjevačicom Nives Celzijus.

Foto: Instagram screenshot

Ecija i Nikola u javnost su sa svojom vezom izašli početkom kolovoza kada je Ecija objavila njihovu fotografiju na Instagramu. Objavila je fotografiju iz Vele Luke, a na kojoj u plićaku izmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom. – Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N – napisala je ona te je otkrila da želi podijeliti sa svima koliko je sretna.

Nakon objave na Instagramu, večer su proveli na koncertu Saše Matića u Splitu, a Ecija je sve zabilježila kamerom. U jednom trenutku, Matić je zapjevao "Cesaricu" Olivera Dragojevića, a dok su svi pjevali "Cilega života, ja sam tija samo nju..." njih su se dvoje mazili i ljubili.

Već neko vrijeme Ecija ne objavljuje nikakve fotografije s poznatim bivšim nogometašem, a još uvijek nije poznato iz kojeg razloga nije bio na njezinom rođendanu.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:21 06.10.2019.

našla bauštelca. 😂😂😂

SV
SveJeUzalud
15:15 06.10.2019.

....pokriva drugu....

SN
SNV
15:05 06.10.2019.

Nema para ai kardan se ne diže..the end

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije