Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi se pitaju

Gdje je nestao njezin dečko nogometaš? Ecija Ivušić objavila misterioznu poruku

Foto: Instagram
1/5
11.10.2019.
u 16:10

Nakon što je 33. rođendan proslavila bez dečka Nikole Pokrivača, Ecija Ivušić je danas objavila misteriozni citat na Instagramu.

Poznata voditeljica Ecija Ivušić na svom Instagram Storyju objavila je misterioznu poruku zbog koje se mnogi pratitelji s pravom pitaju odnosi li se to na odnos s Nikolom Pokrivačem, bivšim reprezentativcem s kojim je objavila vezu u kolovozu ove godine.

- Prestani se slamati u komadiće kako bi te drugi mogli probaviti. Ostani čitava, neka se udave - piše u citatu na engleskom jeziku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Ecija već neko vrijeme ne objavljuje fotografije i snimke s njim, što je bio čest slučaj u kolovozu. Krajem rujna objavila je fotografiju koju je potpisala s izjavom "Odobrio dečko". Na rođendanskom slavlju ranije ovog mjeseca pridružili su joj se Nives Celzijus, Dalibor Petko i Snježana Mehun, dok Nikoli Pokrivaču nigdje nije bilo traga. 

Podsjetimo, u kolovozu je radijska voditeljica potvrdila vezu s Nikolom Pokrivačem zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

“Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N.” napisala je Ivušić uz fotografiju na Instagramu na kojoj se par ljubi u plićaku jedne plaže u Veloj Luci. Sreću tada nisu krili i htjeli su dati svima do znanja koliko je ona postojana. Iste večeri Ecija je zaredala objave s koncerta Saše Matića u Splitu, gdje se zaljubljeni par zabavljao i izmjenjivao nježnosti. Zapjevali su i Oliverovu „Cesaricu“ posebno naglašavajući stih „cilega života ja sam tija samo nju“.

Inače, Pokrivač je četverogodišnji brak sa suprugom Katarinom Dabelić okončao prošle godine. Obiteljska drama prelomila se na leđima para koji je u listopadu 2014. dobio kćer Niku. Nakon što je objesio kopačke o klin i završio sportsku karijeru, Nikola je postao poduzetnik, 2018. otvorio klub i tom prilikom poručio da “nikad nema predaje, nikad nema odustajanja jer život je kratak i vrijedi se boriti...”
 

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
21:18 11.10.2019.

Otišo je na bauštelu ili prodavat lubenice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije