Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je lezbijka?

Gay aktivist tvrdi: Whitney je voljela žene i zato se drogirala

whitney
Pixsell
16.02.2012.
u 22:53

LGBT aktivist Peter Tatchell tvrdi da je uzrok drogiranja i autodestruktivnog ponašanja pokojne pjevačice njena nemoć da se nosi sa svojom seksualnošću

Nakon iznenadne smrti Whitney Houston, LGBT aktivist Peter Tatchell izjavio je da je preminula pop diva bila najsretnija 1980-ih godina kada je bila u vezi sa svojom asistenticom Robyn Crawford.

- Bila je najsretnija 80-ih godina kada je bila u vezi sa ženom. Bile su zaljubljene i sretne. Mislim da je uzrok njenom drogiranju i autodestruktivnom ponašanju njena nemoć da se nosi sa svojom seksualnošću i nemogućnost da održi svoju lezbijsku vezu - otkrio je Tatchell koji je pjevačicu upoznao 1991. godine na Reach Out&Touch HIV skupu.

Preminula pjevačica okrenula se drogi i alkoholu nakon udaje za pjevača Bobbyja Browna.

- Možda je njena nemogućnost da prihvati svoju sklonost istom spolu doprinijela njenoj ovisnosti o drogama i njenom padu? Bitno je reći istinu o tom aspektu njezinog života - zaključio je Tatchell i dodao da se za Browna udala samo zbog pritiska.

Whitneyjin bivši suprug u svojoj biografiji objavljenoj 2008. godine napisao je da su se vjenčali iz posve krivih razloga.

Napisao je da se pjevačica udala za njega samo kako bi prestale glasine da je lezbijka dok je njegova sestra Tina Brown 2009. godine izjavila da Whitney voli žene i da je Bobby znao za njezine avanture.

- Upoznala sam Whitney kada sam imala 16 godina. Bila je posebna. Ne mogu vjerovati da je više nikada neću zagrliti ili čuti njezin smijeh - napisala je Robyn nekoliko sati nakon njezine smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

JM
ja-ma
19:07 19.02.2012.

Počelo je! Tako je bilo i nakon smrti Michaela Jacksona.Svatko ga je htio \"prisvojiti\" od homića preko muslića pa nadalje.Uskoro će se početi javljati njezine navodne \"ljubavnice\" i \"vanbračna djeca\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije