Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila dečka

Gabrijela iz 'Gospodina Savršenog' iznenadila: 'Planiramo svadbu i kupnju kuće'

Foto: Instagram
1/7
26.06.2020.
u 17:25

Gabrijela se pohvalila dečkom i otkrila kako su se ona i Romano upoznali

Bivša natjecateljica druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Gabrijela Divković na Instagramu se pohvalila fotografijom s dečkom, a sada je otkrila i što planiraju zajedno te kako su se upoznali. 

1/5

"Romana sam upoznala 2018. godine i prvo smo se prijateljski dopisivali, a poslije snimanja showa započeli smo vezu. Jako je vrijedan, radi u Petrokemiji u Kutini, i počeli smo živjeti zajedno", rekla je Gabrijela za RTL i dodala da je ona počela raditi u Zagrebu zbog čega se ne viđaju toliko često koliko bi htjeli, no istaknula je da su jako slični pa im to i nije problem.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Sljedeće godine planiramo kupiti kuću u Kutini i napraviti svadbu. Uglavnom, super nam je i jako smo sretni. Romano je visok, plav i ima plave oči i to uopće nije bio moj tip muškarca, ali eto na kraju je ispalo tako", ispričala je zaljubljena Gabrijela. 

Gabrijela, rodom iz Novske, u show se prijavila da bi vidjela kako funkcionira s preostalim djevojkama u kući te kako izgleda kada se 19 djevojaka bori za naklonost jednog muškarca, a tada je rekla kako njezin idealni dečko treba biti visok i „velik“ kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. 

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
20:12 26.06.2020.

"...Gabrijela iz 'Gospodina Savršenog' iznenadila: 'Planiramo svadbu i kupnju kuće'..."___Ko i Rogoznica, bez kredita 😆....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije