Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON HOSPITALIZACIJE

Gabi Novak: 'Ležala sam pored pacijenata s koronom. Jedva sam se izvukla'

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
19.04.2020.
u 14:02

Prije nekoliko tjedana velika glazbena diva Gabi Novak obolila je od upale pluća zbog čega je završila na odjelu s pacijentima zaraženima koronavirusom, a nama je ispričala kako se otada nosi sa svime što ju je snašlo.

Period izolacije i karantene, kao i razorni potres koji je zadesio našu metropolu, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Mnogi su u glavnom gradu Hrvatske nakon 22. ožujka izgubili krov nad glavom, a pandemija koronavirusa bacila je gospodarstvo na koljena te svakim danom raste neizvjesnost. Za 83-godišnju glazbenu ikonu Gabi Novak, ovi dani posebno su obilježeni brigom i nemirom, a ispričala nam je kako se u trenutku potresa našla u bolnici s upalom pluća.

- Bilo je baš teško. Kad se dogodio potres, bila sam u bolnici s upalom pluća gdje sam ležala kraj pacijenata s koronavirusom. Jedva sam se izvukla...- započinje diva.

- Jedino što sad mislim nakon toga je "Daj Bože da ovo što prije završi" - i karantena i koronavirus i da Zagreb stane na noge nakon ovog strahovitog potresa - govori nam Gabi Novak dok sjedi u polurazrušenom stanu i oplakuje situaciju u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu.

- Ova izolacija nam se svima događa i nadam se da će uskoro doći kraj pandemiji, da ćemo se moći prošetati Zagrebom koji je tako teško stradao... Eto, nikome nije lako, a Zagrepčani se još suočavaju s posljedicama potresa. Majstori su zauzeti sanacijama, dimnjaci su srušeni, nema grijanja niti tople vode...Baš tužno vrijeme - govori s brigom u glasu.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

- Uz mene su nakon svega, bolesti i ovog potresa, obitelj i prijatelji i ne mogu se požaliti da se nemam kome obratiti za pomoć - napominje nam i dodaje da je ova situcija toliko ekstremna s obzirom na brige o poslu, kojeg sve manje ima, i posljedicama koje tek slijede. - Sada moramo misliti kako će budućnost izgledati za našu djecu i unuke, a to nije lako jer ne znamo ni kada će ovo biti gotovo - poručila je na kraju optimistično dodajući da jedva čeka dan kad će Zagreb zasjati svojom autentičnošću nakon obnove od potresa.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ME
medvedgrad
15:48 19.04.2020.

Ja evo radim s pacijentima s corona virusom. I evo živ sam i zdrav. I sretan sto mogu nekom pomoci. Vrlo egoistično, ruzno, ...

DU
Deleted user
15:58 19.04.2020.

ajde se više ne sramoti po medijima.

KR
kronika20
15:29 19.04.2020.

Sreća tvoja što te Arsen nije morao njegovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije