Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SIMPTOME

Frano Ridjan zaražen je koronom, zbog njega je u samoizolaciji i Mia Kovačić

Mia Kovačić i Frano Ridjan
Foto: Nova TV
1/4
01.10.2020.
u 12:46

Prioritet je, kao i uvijek, zdravlje zaposlenika te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa, poručili su s Nove TV

Televizijski voditelj Frano Ridjan  zaražen je koronavirusom i nalazi se u samoizolaciji, potvrdili su nam s Nove TV.

– Voditelj Nove TV Frano Ridjan nažalost je pozitivan na virus COVID-19. Ima blaže simptome. Frano je u samoizolaciji, kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić. Prioritet je, kao i uvijek, zdravlje zaposlenika te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa. Projekti će nastaviti ići svojim tijekom, za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova situacija nema utjecaja, stoji u priopćenju Nove TV.

Mia Kovačić i Frano Ridjan
1/4

Podsjetimo, Frano Ridjan i Mia Kovačić najavljeni su kao voditelji novog izdanja showa "Farma", koja će se pod imenom "Farma More i Maslina" početi emitirati od 5. listopada. Tko će ga tamo eventualno mijenjati, zasad nije poznato. Što se tiče showa "Tvoje lice zvuči poznato", tijekom ljeta snimljene su sve epizode, pa ćemo Franu tamo gledati do kraja. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MR
Mrav
14:01 01.10.2020.

Sad pogotovo nitko neće gledat. Ljudi će se bojat da se ne zaraze. Obavezno dezinficirat televizore svi oni malobrojni koji su u nedjelju gledali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije