Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni su

Frano Lasić progovorio o 30 godina mlađoj supruzi, raznježio emotivnom objavom

Foto: Instagram
1/8
23.03.2021.
u 19:32

Frano je tako podijelio emotivnu objavu posvećenu njegovoj supruzi i zaljubljeno poručio: "Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena".

Frano Lasić (66) i njegova 30 godina mlađa supruga Milena u braku su nešto više od pet godina, a prije toga tri su godine bili u vezi. U studenom prošle godine dobili su sina Nikolasa, a koliko su zaljubleni ne kriju ni na društvenim mrežama.

Frano je tako podijelio emotivnu objavu posvećenu njegovoj supruzi i zaljubljeno poručio: "Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena". 

Foto: Instagram screenshot

Pratitelji su bili oduševljeni njegovim istupom te su mu u komentarima ostavljali brojna srca i komentare podrške zaljubljenom paru. 

Podsjetimo, Frano je otkrio kako Milenin porod nije prošao u najboljem ozračju budući da se njegova supruga netom prije poroda zarazila koronavirusom. Na svom je Instagramu podijelio i screenshot gostovanja na jednoj srpskoj televiziji na kojoj je govorio o tome, a tom je prilikom otkrio i ime sinčića - Nikolas.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo", kazao je Frano srpskim medijima. 

VIDEO>> Nika Turković: Ponosna sam i sretna što smo dio ovoga danas

 

Komentara 1

GE
genadij
20:04 23.03.2021.

Kaj joj to nije mogel doma reči?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije