Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegovo četvrto dijete

Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena očekuju prinovu

Foto: PR
1/6
08.09.2020.
u 10:30

Glazbenik i glumac ima iskustva s mijenjanjem pelena i neprospavanim noćima jer mu je ovo četvrto dijete, a njegovoj supruzi Mileni prvo dijete.

Glumac Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena uskoro će postati roditelji. Otkrila je to 36-godišnja Milena svojim objavama na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh te je napisala: - Navire inspiracija u trudničkim danima.

Foto: Instagram screenshot

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova će biti Milenino prvo dijete dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu. Glumac i umjetnica vjenčali su se u listopadu 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom vjenčanju goste je pjesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon vjenčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim glazbenim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njezinom umjetničkom stvaralaštvu.

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

Ključne riječi

Komentara 3

AD
adminka
22:43 08.09.2020.

ne postoji sigurnost, ali postoji vjerojatnost, a zbog nje je moguće 99% da će to dijete imati oca tek nekih desetak godina koliki je prosječan ćivotni vijek ljudi gdje muškarci umiru oko 75.g. pa se čovjek pita zar je u tim godinam ona dolje glava još uvijek pametnija od one gornje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije