Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodjela nagrada

Franka zapjevala prvi put nakon poroda i dobila Cesaricu za hit godine

Zagreb: Prvi nastup Franke Batelić nakon rođenja sina Viktora
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
21.01.2020.
u 22:39

Franka je pomalo iznenađujuće pobijedila Ninu Badrić, Petra Grašu i druge pobjednike mjeseca

Franka Batelić dobitnica je nagrade Cesarica za hit godine "Sve dok sanjaš", autorskog tima Branimir Mihaljević/Neno Ninčević. Franka je tako pomalo iznenađujuće pobijedila Ninu Badrić, Petra Grašu i druge pobjednike mjeseca. Bio je to prvi Frankin nastup nakon što je početkom godine rodila sina Viktora, a za dolazak je zahvalila "baka servisu".

Na ceremoniji  u zagrebačkoj City Plazi su nastupila brojna poznata imena hrvatske glazbene scene. Tako su sve prisutne, kao i publiku pred malim ekranima u izravnom prijenosu HRT-a zabavljali: Damir Kedžo, Nela, Marko Kutlić, Opća Opasnost, Franka, Mia, Marko Tolja, Pravila igre, Željko Bebek, Ivan Zak, Mejaši, Vigor, klapa Rišpet, Antonia Dora Pleško i zbor Mozartine. Za odličnu atmosferu pobrinule su se voditeljice Jelena Lešić i Ivana Mišerić koje su publiku vodile kroz sve mjesečne hitove i ostale događaje na pozornici.

Zagreb: Prvi nastup Franke Batelić nakon rođenja sina Viktora
1/31

Osim nagrada za mjesečne hitove, na svečanoj ceremoniji poznati prezenteri iz svijeta glazbe uručili su nagrade i u nekoliko drugih važnih kategorija. Zabavnim hitom proglašena je pjesma “Dunavom“ Željka Bebeka, a nagradu je uručio pjevač Luka Nižetić, pop hit je Frankina pjesma „Sve dok sanjaš“, a statuu joj je uručila pjevačica Ivana Husar.

Baš kao i prošle godine rock hit osvojila je grupa Opća Opasnost s pjesmom „Sad mi reci“, a nagradu im je dodijelio frontmen Atomskog skloništa Bruno Langer, dok je klapski hit i ove godine pripao klapi Rišpet i pjesmi „Kada ljubav dvije duše spoji“ koju su snimili s voditeljem Duškom Ćurlićem, a nagradu im je dodijelio popularni Jole. Nagradu za tamburaški hit predala je pjevačica Lidija Bačić pjesmi „Suzana“ Mejaša i grupe Vigor.

Dodijeljena je i nagrada pjesmi koja je imala najbolje rezultate slušanosti na radijskim postajama, ali i pjesmi s najviše pregleda na internetu. Radijski hit tako je pjesma ljubavne tematike „Voli me“ Petra Graše koju je dodijelio radijski voditelj Zlatko Turkalj, dok je hit koji ima najviše pregleda na internetu pjesma „Milion“ Ivana Zaka, a nagradu mu je uručio pjevač Željko Krušlin Kruška.Hit autor je nagrada koja je pripala Anti Pecotiću, Branimiru Mihaljeviću & Nenadu Ninčeviću za najbolje autore, a nagradu je predao skladatelj i glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban.

Komentara 8

SA
sargu123
08:47 22.01.2020.

Netko je ovu debelo pogurao, bezveze, cviljenje i zavijanje.

CH
che99
07:52 22.01.2020.

ovo može biti božićni hit, nikako hit godine....

Avatar southman
southman
07:20 22.01.2020.

Shit godine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije