Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika sreća

Franka zahvalila na lijepim željama i otkrila kako od milja zove sina

Foto: Instagram
1/11
07.01.2020.
u 09:35

Uz zahvalu na lijepim željama, pjevačica je poručila i kako prava avantura počinje tek sada.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka ove nedjelje postali su roditelji. Pjevačica je u Petrovoj bolnici rodila sina Viktora, a sretnu vijest oboje su  odmah podijelili s obožavateljima putem društvenih mreža.

Brzo su se zaredale čestitke poznatih Hrvata i brojnih Ćorlukinih bivših suigrača iz naše reprezentacije s kojima je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebro. 

"Hvala svima na lijepim željama i porukama i čuperak Viktor zahvaljuje. Sad tek kreće avantura", napisala je Franka na Instagramu.
Dolazak sina na svijet nogometaš je proslavio istog dana sa svojim dugogodišnjim prijateljima i obitelji u kvartu u kojem je rastao - 
Sloboštini.  Uoči blagdana, Franka nam je otkrila svoje želje za 2020.:

"Za 2019. nisam imala želja i onda mi je ona donijela najljepši poklon. Neka bude sve ovako kako jest, privatno i poslovno. Sreće, zdravlja, ljubavi, puno plesa, smijeha i dobre nove glazbe. Jedva čekamo da stigne beba i sve će se nakon toga posložiti."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nogometaš i pjevačica u vezi su od 2012. kada su prvi put snimljeni zajedno na paškoj plaži Zrće. Nakon SP-a u Rusiji par se i vjenčao, a svadbena ceremonija održana je u istarskom mjestu Balama. Vedranu je kum na vjenčanju bio brat Hrvoje, a Franka je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Stefani Vozilu.

Ključne riječi

Komentara 1

SF
sinisa.fezi@gmail.com
23:52 07.01.2020.

Čestitam mami i tati a najviše malom Viktoru. Sretno 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije