Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika prekretnica

Franka se u emotivnoj objavi osvrnula na Ćorlukin odlazak: 'Zatvoreno je i ovo poglavlje'

Vedran Ćorluka i Franka Batelić
Foto: instagram.com/frankaofficial
1/17
17.05.2021.
u 17:00

Ponosna supruga sada je objavila emotivnu poruku povodom Ćorlukinog odlaska i poručila mu da ga Viktor i pas Oskar jedva čekaju doma.

Pjevačica Franka Batelić ponosna je majka i supruga hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Naš nogometaš sada zatvara jedno veliko životno poglavlje i odlazi iz kluba Lokomotiva, ali i iz aktivnog bavljenja nogometom. Naime, Ćorluka je članom Lokomotive bio prošlih devet godina, zbog čega je živio na relaciji Zagreb-Moskva i često izbivao iz obiteljskog doma kojeg dijeli s Frankom i sinčićem Viktorom. 

Ponosna supruga sada je objavila emotivnu poruku povodom Ćorlukinog odlaska i poručila mu da ga Viktor i pas Oskar jedva čekaju doma. 

"Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju s terena koju je podijelila.

Foto: screenshot Amazon

Njegov povratak doma najviše iščekuju njegovi najbliž, a dirljive riječi koje je pjevačica uputila suprugu raznježile su sve pratitelje.

Na svoj odlazak se osvrnuo i sam Ćorluka koji je odlazak najavio još u travnju.

Foto: screenshot Amazon

"Hvala vam. Hvala vam za svaku sekundu posljednjih devet godina. Bilo mi je zadovoljstvo igrati za ovaj sjajan klub,  bilo mi je zadovoljstvo upoznati toliko sjajnih ljudi na ovom putu. Ali sada je vrijeme da neki novi igrači osjete što sam ja osjećao toliko godina. Želim svu sreću svima u klubu Lokomotiva i svim fanovima koji su duša ovog kluba. Znam da će nas život jednom spojiti ponovno", napisao je Ćorluka. 

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

Komentara 1

BR
Breoxs
17:48 17.05.2021.

Prva Ćorlukina zadaća je da ušutka Dejana Lovrena koji je preko medija počeo djeiti lekcije mlađim igračima i uspoređivati neke neusporedive stvari. Ako se mladi igrač neće zalagati na treningu, ako ne poštuje Lovrenov ego, to se onda rješava u svlačionici, a ne preko tiskovina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije