Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA JA, VELIKI ON

Franka pokazala kako je prije 20 godina pjevala Oliverov hit

Franka Batelić
Foto: Screenshot
1/3
30.07.2018.
u 12:39

- Osjećam da moram podijeliti ovaj video jer odrastanje uz Olivera je nešto što je obilježilo cijelu našu generaciju - napisala je Franka pokraj videa.

Franka Batelić jedna je od mnogih glazbenika koji su se jučer na društvenim mrežama oprostili od velikana hrvatske glazbene scene Olivera Dragojevića. Franka je na Instagramu podijelila video iz 1998. godine, kada je kao djevojčica (6) gostovala u talk showu 'Latinica' gdje je s dječjim zborom Minicantanti otpjevala Oliverovu 'Vjeruj u ljubav'. 

- Mala ja, veliki on. Osjećam da moram podijeliti ovaj video jer odrastanje uz Olivera je nešto što je obilježilo cijelu našu generaciju - napisala je Franka pokraj videa. 

Pjevačica je prošlog tjedna za prvi ples sa suprugom Vedranom Ćorlukom u Balama odabrala Oliverovu "Prije sna". 

- Svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za njega ce zauvijek govoriti njegove pjesme - napisala je Franka. 

>>>Odlazak velikog Olivera

Komentara 10

DU
Deleted user
13:18 30.07.2018.

Ok, koji je to već tekst danas o tugujućoj Franki? Ima ona kakav svoj hit ili se samo šlepa na račun drugih?

TO
Tony
13:14 30.07.2018.

Sad će krenut svakodnevni klistir s Frankom ...

MA
maximinimax
13:47 30.07.2018.

Dosta više s tom vrtiguzom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije