Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo nisu zajedno

Franka je sa sinom u Rapcu, a suprug Vedran je u Moskvi: Teško je

Foto: Instagram
1/4
25.03.2020.
u 19:45

Pjevačica je u svom rodnom gradu i danas je sa sinom trebala biti u Moskvi ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove...

Franka Batelić trenutno sa sinom Viktorom boravi u rodnom Rapcu,, a njezin suprug Vedran Ćorluka je u Moskvi. Da se nije dogodila pandemija koronavirusa danas bi bili zajedno u šetnji ulicama Moskve, ali taj plan će morati pričekati.  Pjevačica kaže da joj je teško, ali optimistična je i sretna što ipak može biti sa svojom obitelji i podijelila je video u kojem njezin brat Nikola čuva svog nećaka dok u pozadini svira Bruce Springsteen. 

VIDEO: Hrvatske zvijezde: 'Nemojmo zaboraviti na one starije i naugroženije'

 

Sat glazbenog u karanteni @nikola_batelic .. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji.. Teško je svima, ali...proći će i ovo čudno doba iz njega ćemo izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam! - optimistična je pjevačica. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije