Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladan par

Franka i Ćorluka na velikoj prekretnici: 'Sve su karte još otvorene, odlučit ćemo do ljeta'

Foto: Instagram
1/11
03.04.2021.
u 09:40

Franka je otkrila i da će Uskrs provesti u rodnoj Istri u društvu najmilijih, a posebno ju raduje bojanje pisanica s malenim Viktorom.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka proteklih mjeseci okupirani su uređenjem novog obiteljskog doma.Trenutno uređuju vilu u Zagrebu vrijednu 15 milijuna kuna u kojem će živjeti s jednogodišnjim sinom Viktorom. Franka je nedavno otkrila kako im u uređenju najviše pomaže Vedranov otac Jozo koji brine o svemu dok Vedran nije u Hrvatskoj.

Franka i Vedran bili su razdvojeni neko vrijeme jer je on u Moskvi igrao za Lokomotiv, a sad se otvorila mogućnost da obitelj stalno bude na okupu. Franka je za 24 sata potvrdila da je sve moguće. Možda će nastaviti igrati u ruskim klubovima ili se odluči za neki hrvatski, a možda je na vidiku i mirovina.

Foto: instagram.com/frankaofficial

- Mislim da će do ljeta odlučiti, još su sve karte otvorene - kazala je pjevačica.  Odluka o preseljenju u Hrvatsku bila bi veliki plus za obitelj jer bi mogli provoditi više vremena skupa.

Franka je otkrila i da će Uskrs provesti u rodnoj Istri u društvu najmilijih, a posebno ju raduje bojanje pisanica s malenim Viktorom. - Viktor je jako znatiželjno i zaigrano dijete te se veselim što ćemo ove godine bojiti pisanice zajedno. Već vidim da će boje biti svugdje, a najmanje na pisanicama, ali upravo u tome je čar. Obožavam ga promatrati kako upoznaje svijet. I ja ga tako ponovno upoznajem s njim. Dobar osjećaj - kazala je Franka.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Komentara 4

SO
Sotony
11:55 03.04.2021.

Nisu mi nesto.. Bezvezni su

DU
Deleted user
11:31 03.04.2021.

Do ljeta ćete razmisliti o rastavi?

RO
roland
15:13 03.04.2021.

Kad si nogometaš u Moskvi, onda odeš na tajno mjesto s kolegom iz kluba, a agencija ti u kombiju dovede 8 djevojaka, od koji izabereš jednu ili dvije. Najbitnije je da one ne pričaju ko babe na tržnici i ne ucjenjuju, kao što to rade escort dame u Londonu i ne pišu autobiografske knjige kako su ugađale sportašima. Ćorluka bi mogao karijeru nastaviti u Rijeci. Blizu je Zagreb, blizu je Rabac, Goran Tomić je pametan trener, a Mišković to može platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije