Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Franka Batelić uživa izvan granica Hrvatske, nije otkrila tko joj pravi društvo

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/12
01.08.2021.
u 15:42

„Ljepša si od Venecije“, poručio joj je jedan pratitelj u komentarima ispod fotografije.

Pjevačica Franka Batelić (29) na svojem Instagramu profilu zadnjih dana objavljuje fotografije s odmora koji provodi u Veneciji. Na putovanju Batelić očito uživa jer na fotografijama ne može skinuti osmijeh s lica. U hashtagovima je istaknula da joj je ovo putovanje hrana za dušu, a na Instagram storyjima je otkrila da uživa u tjestenini. Također, na svim fotografijama koje je objavila pozira sama, tako da nije otkrila tko joj pravi društvo. 

U komentarima su njezini pratitelji pisali svoje dojmove. „Ljepša si od Venecije“, poručio joj je jedan pratitelj. „Prekrasna“, kompliment je koji je dobila kao i mnogo emotikona koji to potvrđuju. „Predivna si“, „Najljepša“,  još su joj poručili. Neki su bili i ljubomorni na nju. „I ja bih!“, stoji u jednom komentara.

Foto: Instagram screenshot
Inače, pjevačica se priprema za koncert u Lisinskom koji je najavljen za jesen. "Dugo sam čekala nastup u Lisinskom koji za mene predstavlja ogromnu odgovornost i čast", istaknula je glazbenica prilikom najave.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno proslavila tri godine braka s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom s kojim ima i sina Viktora.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije