Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički trenuci

Franka Batelić raznježila pratitelje objavom: 'Slavimo velikih 18'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
05.07.2021.
u 23:00

Pjevačica Franka Batelić objavila je fotografiju supruga Vedrana i sinčića Viktora i oduševila pratitelje na Instagramu.

Pjevačica Franka Batelić na Instagram storyju objavila je fotografiju na kojoj njezin suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka i sinčić Viktor igraju u pijesku na plaži.

'Velikih 18 slavimo u pijesku', napisala je Franka uz fotografiju i dodala nekoliko emotikona. Franka je rodila u siječnju prošle godine, a sin Viktor i Vedran često su glavne zvijezde njezinog Instagrama gdje objavljuje fotografije zajedničkih trenutaka. 

Podsjetimo, Vedran je nedavno objavio kraj karijere i povratak u Hrvatsku, a Franka je tada uz fotografiju napisala: 'Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer, spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. Спасибо капитан! A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju' uz Hashtag 'novi počeci', a krajem prošle godine uselili su se u svoju novu vilu na Britanskom trgu u Zagrebu.

Vedran nakon odlaska iz Lokomotive nije dugo bio nezaposlen. Uoči Eura izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zdravko Dalić predstavio kao svog novog pomoćnika, pa je Ćorluka ostao u nogometnom 'vodama'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije