Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA BOL

Franka Batelić iskrenom objavom rastužila obožavatelje: 'Već pet godina bez tebe...Volim te!'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
02.05.2020.
u 14:49

Jedna od posljednjih objava mnogima je izmamila suze na oči jer se u njoj prisjetila svog prerano preminulog oca Damira koji je umro prije pet godina i nije dočekao da ju vidi kako blista od sreće dok se udavala za nogometaša Vedrana Ćorluku ili kako se raduje svom prvom unuku Viktoru

Iako je trenutačno posvećena isključivo ulozi majke, pjevačica Franka Batelić na društvenim mrežama redovito s obožavateljima mrežama dijeli svoja razmišljanja, osjećaje, snove i planove.
Jedna od posljednjih objava mnogima je izmamila suze na oči jer se u njoj prisjetila svog prerano preminulog oca Damira koji je umro prije pet godina i nije dočekao da ju vidi kako blista od sreće dok se udavala za nogometaša Vedrana Ćorluku ili kako se raduje svom prvom unuku Viktoru….

1/8

U emotivnoj objavi je napisala: "Već pet 1.05. bez tebe... Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", objavila je uz fotografiju iz djetinjstva. Na njoj je pozirala s tatom i mlađim bratom Nikolom.
Puno je puta u raznim intervjuima Franka isticala koliko je otac bio važna osoba u njezinom životu, osim što je bio divan i pažljiv otac, bio joj je i velika podrška u karijeri. Podsjetimo, tate se prisjetila i prije nastupa na Eurosongu u Portugalu. Novinarima je tada rekla da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'Essenziale" pjevača Marca Mengonija jer je upravo ta pjesma veže na lijepe uspomene s tatom.
Sjećanje na tatu označila je i povratničkom pjesmom "S tobom" u kojoj mu je posvetila stih "S tobom je nebo uz mene". Naime, to je skladba kojom se svojedobno vratila nakon četverogodišnje glazbene stanke. Inače, Vedran sa suprugom Frankom Batelić i sinom je u Istri, a uskoro bi trebali useliti u luksuznu vilu u Zagrebu. Maleni Viktor nedavno je proslavio tri mjeseca života, a time se pohvalila mama Franka na Instagramu.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije