Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova faza

Franka Batelić i Vedran Ćorluka pohvalili se novostima o sinu: I krenuli smo!

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
21.08.2020.
u 10:20

Pjevačica je podijelila fotografiju na kojoj je njezin osmomjesečni sin počeo puzati.

U intervju koji je nedavno dala za Večernji list Franka Batelić nam je rekla kako je njezin i život njezinog supruga Vedrana Ćorluke dobio neki novi smisao otkako su postali roditelji, a koliko im se život uz sina Viktora mijenja iz dana u dan pjevačica pokazuje i svojim obožavateljima. Pohvalila se tako kako je osmomjesečni Viktor ušao u novu fazu u kojoj je počeo puzati i uz fotografiju na kojoj Viktor otkriva svoju novu vještinu napisala je:  I, krenuli smo. Oskar, mama, izdržite.

Pohvalio se i Vedran kako je Viktor počeo puzati, a obitelj je opet razdvojena zbog Vedranovih nogometnih obveza u klubu Lokomotiva u Moskvi. Franka nam je nedavno rekla kako su njih dvoje od početka veze navikli na razdvojenost, a situacija s pandemijom koronavirusa u njihovom slučaju je ispala odlično jer je Vedran došao u Hrvatsku i tako su neplanirano proveli puno vremena zajedno.

Foto: Instagram screenshot

- S malom bebom ionako bih, bez obzira na karantenu, vrijeme najviše provodila kod kuće i u svom Rapcu, tako da se nama čak i jedna pozitivna stvar dogodila tijekom ove pandemije jer je Vedran uspio biti s nama čak dva mjeseca. - ispričala nam je pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije