Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe na Facebooku

Frane Perišin: Bivša mi ne da vidjeti sina jer su je kao dijete zamijenili u bolnici

Frane Perišin
Foto: Facebook
1/4
07.01.2016.
u 09:30

Perišin smatra da njegov trogodišnji sin Andrija odrasta u neprirodnoj situaciji, a optužena Martanije se oglasila o prozivci

Postoje parovi koji će nakon razlaza svoje privatne probleme i nesuglasice ostaviti po strani, prihvaćajući da je najveći izazov ostati u koliko-toliko dobrim odnosima ako ni zbog čega, onda barem zbog djece koju su u toj vezi dobili. A postoje i oni drugi parovi koji su sve svoje probleme odlučili iznijeti na vidjelo baš svima.

Čije je dijete?

U potonju skupinu uvrstio se posljednji i glumac Frane Perišin (55) koji je Facebook statusom krenuo u rat protiv bivše djevojke Marte Žegure (32) s kojom ima trogodišnjeg sina Andriju. Nekadašnju TV voditeljicu tekostimografkinju ZKM-a Perišin je optužio da mu 11 mjeseci nije dopustila vidjeti sinčića, zbog toga jer je, navodi, kao dijete bila zamijenjena u rodilištu!

Glumčev status prenosimo u cijelosti:

“Moje pravo ime je Frane Perišin! Razlog mog obraćanja javnosti jest taj što moj sin Andrija Perišin pohađa Suvag! A razlog jest razložan i logičan! On naime odrasta u sredini potpuno neprirodnoj! Tj. njegova majka nije kći svojih roditelja! Ona nije posvojena, nego je jednostavno zamijenjena u rodilištu. Njeni tzv. roditelji to znaju gotovo od njezina rođenja, jer su oboje po vokaciji liječnici. Osam godina su majci mog djeteta priječili da to ispituje (ona je to saznala u 21. godini jednostavnim uvidom u krvne grupe i tek u vezi sa mnom saznali smo biološke roditelje i braću, razlog zamjene znaju službe).”

Strast prema mladosti

“Moja veza s majkom mog djeteta više ne postoji, ali postoji briga za mog potomka kojeg mi se višekratno potpuno nezakonski ne da vidjeti, ali o tom potom na sudu! Eto! Hvala!”

Marta Žegura do zaključenja ovog izdanja nije odgovarala na pozive, dok je Frane Perišin samo kratko potvrdio Storyju da stoji iza svojih Facebook-izjava te najavio da će ubuduće probleme rješavati na sudu.

Dva desetljeća razlike nije im se učinilo kao problem kad su se zaljubili 2012. godine. Prekid je došao dogodine uz objašnjenje da su im se ispriječile prevelike karakterne razlike

>>Zvijezda serije \'Larin Izbor\' Frane Perišin ljubi Martu Žeguru

>>Frane Perišin zaprosio svoju trudnu djevojku Martu Žeguru

Komentara 10

DO
dollylee
10:39 07.01.2016.

osim sto je nepotreban, clanak je izrazito nepismen..ako ne znate pravopis mogli ste bar ispraviti tipfelere..

VS
VRAG STARI
15:50 07.01.2016.

Bože mili koliko nebuloza na jednom mjestu. Prvo : Ovo je napisao izrazito neškolovan i nesposoban "novinar" !

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:58 07.01.2016.

pa koji su sadovi, i koga briga za njihove probleme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije