Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamurozna svadba

Fraiser se sutra u hotelu Plaza u New Yorku četvrti put ženi

kelsey grammer
pixsell
25.02.2011.
u 10:47

Na meniju će se naći najfinije delicije i vina, a najveće će iznenađenje biti torta na nekoliko katova ukrašena figurama od belgijske čokolade

Slavni američki komičar Kelsey Grammer poznatiji kao Fraiser danas će četvrti put okušati bračnu sreću. Naime, 56-godišnji glumac vjenčat će se sa 27 godina mlađom Kayte Walsh koju je upoznao dok je radila kao stjuardesa.

Zvijezda poznata po svojim brojnim turbulentnim ljubavnim vezama organizirala je glamurozno svadbeno slavlje u luksuznom hotelu Plaza u New Yorku gdje su se vjenčali i Michael Douglas i Catherine Zeta Jones. Na meniju će se naći najfinije delicije i vina, a najveće će iznenađenje biti torta na nekoliko katova ukrašena figurama od belgijske čokolade.

Komentara 2

LI
liliZG
10:54 25.02.2011.

..........frajer baš ima muda..........

PP
pp
13:40 25.02.2011.

hehehe...neka ljubavi...nadam se i ja s 55 ševit one od 25-30 godina...to je recept za drugu mladost...provjereno od sadašnje 50+ generacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije