Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna glumica

Fotografija od milijun lajkova! Salma Hayek u šestom desetljeću skinula se u badić i oduševila pratitelje

Foto: PA/Pixsell
1/7
22.03.2021.
u 09:38

Glumica je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu pored oceana i još jednom dokazala da je jedna od najzgodnijih glumica na svijetu.

Slavna glumica Salma Hayek (54) najnovijom fotografijom na Instagramu oduševila je svoje pratitelje. Na njoj glumica pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu pored oceana, a njom je još jednom dokazala da je i u šestom desetljeću života jedna od najzgodnijih glumica na svijetu. Smatraju to i Salmini brojni pratitelji koji su je obasipali komplimentima ispod fotografije koja je u manje od 24 sata prikupila više od 1.1 milijuna lajkova.

Foto: reuters

Inače, glumica je nedavno progovorila i o neugodnom iskustvu s početka holivudske karijere. Iako je prve uloge ostvarila u meksičkim sapunicama krajem 80-ih godina vrata Hollywooda otvorila joj je uloga u filmu 'Desperado' redatelja Roberta Rodrigueza u kojem je glumila partnericu Antonija Banderasa. Salma je tijekom gostovanja u podcastu “Dax Shepard’s Armchair Expert” otkrila kako je izgledalo snimanje intimnih scena i priznala da je na snimanju osjećala strašnu nelagodu. - Bila sam potpuno prestravljena! Počela sam neutješno plakati na setu, bilo me strah, mislila sam da ja to neću moći. Zapravo sam se najviše bojala Antonija. On je ustvari bio jako drag, ali plašila me ta njegova sloboda. Njemu su te scene seksa bile ništa, a ja sam jecala.

Foto: Reuters/Pixsell

Redatelj Robert Rodriguez i on bili su nevjerojatni. Ni na što me nisu prisiljavali, nisu vršili pritisak na mene. Bili su svjesni da je meni to traumatično iskustvo pa su me čak pokušali i nasmijati. Sjećam se da nisam ispuštala ručnik kojim sam bila pokrivena iz ruku, ali nekako smo ipak i to snimili - prisjetila se Hayek koja je danas u odličnim odnosima s Banderasom. Za kraj je zaključila kako cijela ova priča danas možda zvuči pomalo smiješno, no da je ženama u takvim situacijama puno teže. - Stalno sam razmišljala o svom ocu i bratu, pitala se hoće li oni to vidjeti, hoće li ih drugi ljudi zadirkivati zbog mene... Muški glumci se s tim ne moraju nositi. Njihovi očevi vjerojatno su samo ponosni što im sin glumi macho tipa u krevetu - zaključila je tada slavna glumica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
10:00 22.03.2021.

Kakav je ona tek komad bila, dok si nije umjetne sise ugradila! Sada je ipak ostala mala, kratkonoga, zdepasta Latina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije