Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije očekivao

Fotografi snimili Bena Afflecka nakon prekida: Izgleda loše, ispijeno i zaista tužno

Foto: Profimedia
1/10
21.01.2021.
u 13:30

Bena su ovaj put fotografi prvi put nakon godinu dana uhvatili samog, a ne izgleda baš najbolje. Izgubio je podosta kilograma, lice mu izgleda ispijeno, tužno i pomalo zabrinuto.

Vijest da su glumac Ben Affleck i glumica Ana De Armas prekinuli mnoge je rastužila jer su gotovo svakodnevno u medijima pratili njihove zajedničke fotografije iz šetnji, jedine aktivnosti zbog strogog lockdowna Vezu su počeli na početku karantene. Bena su ovaj put fotografi prvi put nakon godinu dana uhvatili samog, a ne izgleda baš najbolje. Izgubio je podosta kilograma, lice mu izgleda ispijeno, tužno i pomalo zabrinuto.  

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Ben i Ana ljubavnu su vezu započeli početkom 2020. godine, a sada su zajedno donijeli odluku da će ipak svatko svojim putem. Izvori bliski paru tvrde da su na to prisiljeni zbog nepomirljivih razlika. Kako to obično biva kod hollywoodskih zvijezda, još ništa nije službeno potvrđeno, baš kao što ni početak svoje veze nisu službeno potvrdili, no izvori koji su vrlo bliski paru navode kako su razmirice počele jer 32-godišnja glumica nije željela preseliti se u Los Angeles, u grad u kojem Ben Affleck živi ponajviše zato da bi bio blizu svoje djece koju je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.

"Ben više nije s Anom. Ona je prekinula vezu koja je jednostavno bila prekomplicirana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben očito mora zbog svoje djece koja tamo žive", otkrio je dobro upućeni izvor, dok je drugi pak rekao kako je odluka o prekidu ipak bila zajednička te da su nakon svega ostali dobri prijatelji. "Jednostavno imaju drukčije vizije u životu, no daleko od toga da se ne vole i ne poštuju. Ben će nastaviti raditi na sebi, priprema tri nova filma i želi biti savršen otac", dodao je isti izvor. Paparazzi su većinu godine par hvatali u zajedničkim šetnjama sa svojim kućnim ljubimcima jer su podosta vremena provodili u izolaciji, a Ana de Armas čak je upoznala i njegovu djecu. Još ljetos nakon toga šuškalo se kako je njihova veza poprilično ozbiljna, a 32-godišnja glumica navodno je u prosincu i uselila u Affleckov dom na Pacific Palisadesu, četvrti u LA-u, te čak svoju kuću stavila na prodaju. Poslije su krenule špekulacije o zarukama kada su je uhvatili s dijamantnim prstenom na ruci, no čini se kako od vjenčanja koje je Hollywood iščekivao u konačnici ipak neće biti ništa. Ben Affleck i Ana de Armas prvo su uhvaćeni zajedno u ožujku prošle godine kada su zajedno ljetovali na Kubi. Mediji su pisali koliko Ana dobro utječe na Bena jer se slavni glumac godinama borio protiv ovisnosti o alkoholu, a De Armas mu je u svemu bila velika podrška.

"Otkako je Ana u Benovu životu, postalo mu je lakše ostati trijezan. Ušla je u njegov život i dala mu je sve što želi i treba od partnera. Prezadovoljan je Anom i ne treba mu alternativan način suočavanja sa životom zbog njezine živahne osobnosti koja ga uveseljava", otkrio je izvor.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PeRo
PeRo
11:11 22.01.2021.

Moje je cijenjeno mišljenje da izlazak iz loše veze uopće nije loša stvar,a pogotovo ne otrest se škembice.Dođe vrijeme svakome istražit nove horizonte👬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije