Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. Fotosofia

Fotografi nagovorili Zuhru da na glavu skoči u kanticu vode

Zlatan Zuhric Zuhra
28.06.2012.
u 22:30

Luku Tomaša seminarke su skinule do pasa, a Rene Bitorajac postao je Darth Vader s brkovima. Nakon poziranja poznati su s ekipom seminara odigrali nogometni turnir

Dok je većina poznatih pobjegla na more, nekolicina njih dane provodi na termalnoj rivijeri u Termama Tuhelj. Zabavljaju se, ali i rade jer tamo se održava sedma Fotosofia, sedmodnevni seminar za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke.

Petnaest seminarista iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rusije i Slovenije neumorno usvaja fotografska znanja, a naši poznati, među kojima su Gordan Kožulj, Ida Prester, Zlatan Zuhrić, Zoran Vakula, Rene Bitorajac, Luka Tomaš i drugi, njihovi su celebrity modeli.

– Svake je godine jedan od najzabavnijih dana kad polaznici seminara moraju portretirati moje celebrity prijatelje. Zadatak je snimiti što efektniju fotografiju i prebroditi strah od komunikacije s osobom koju su do tada gledali samo na televiziji – ispričao je Damir Hoyka i dodao:

– A tako su se dobro povezali da su, primjerice, Zuhru nagovorili da glumi kako skače na glavu u kanticu vode. Seminarke kojima je najizazovniji model bio zgodni Luka Tomaš iz grupe KinoKlub, već nakon pola sata poziranja nagovorile su ga da skine majicu i valja se po crvenoj zemlji na teniskom terenu. A Rene Bitorajac bez pogovora je pred kamerom glumio Dartha Vadera s brkovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije