Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantično

Fotograf je ispričao priču koja se krije iza ove fotografije kraljevskog para

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.05.2018.
u 08:36

Dok su sjedili na stepenicama rekli su mi da su već tako umorni i iscrpljeni, ali i sretni što je sve gotovo, ispričao je Alexi Lubomirski.

Alexi Lubomirski zaslužan je za prve službene portrete princa Harryja i Meghan Markle nakon vjenčanja.

U dvorcu Windsore fotograf je u kratkom vremenu snimio fotografiju, za koju mnogi kažu, da je najromantičnija fotografija s ovog kraljevskog vjenčanja, a zanimljiva je i priča koja se krije iza nje.

Nakon što je snimio fotografije na kojima vojvoda i vojvotkinja od Sussexa poziraju s članovima obitelji Lubomirski je izveo par ispred dvorca kako bi snimio samo njih dvoje.

- Sve je taj dan bilo organizirano u minutu i imali smo doslovno tri minute vremena da napravimo tu fotografiju na stepenicama. Nakon što smo napravili nekoliko fotografija u ružičnjaku uputili smo se prema dvorcu i zamolio sam ih da se još samo sjednu na stepenice kako bi snimili jednu fotografiju. Dok su sjedili na stepenicama rekli su mi da su već tako umorni i iscrpljeni, ali i sretni što je sve gotovo i smijali su se dok je Meghan sjedila naslonjena na Harryjeve noge i tako je nastala ta predivan i spontana fotografija - ispričao je Lubomirski. 

1/21
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:30 26.05.2018.

Neka im Bog da sreću, jer ako Veliki budu sretni i nama će biti bolje. No nešto mi "pade u oko", kada se ruski veleposlanik na praznik svoje zemlje pojavio u odori, naši ga ismijavali na sve strane, a Princc se ženio u odori i nitko da zucne. Moje mišljenje da je odora svoje vojske, zemlje, na ponos svakog normalnog čovjeka, jer su za nju tisuće ljudi dali svoje živote, ali eto spomenuh licemjerje naših zlobnika.

Avatar Ashley
Ashley
09:37 26.05.2018.

Ej novinari VL, dosadni ste vise sa ovim mamlazom Harry-jem i njegovom narcisoidnom Amerikankom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije