Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek glamurozna

Isplivale stare fotografije: Pogledajte kako je Nina Badrić izgledala prije 15 godina

Foto: Instagram screenshot
1/22
12.01.2021.
u 12:07

Priča se nije promijenila ni nakon 30 godina, koliko je Nina zapravo aktivna na sceni, na koju se probila  u devedesetima s hitovima kao što su 'Ja za ljubav neću moliti' i 'Ja sam vlak' koju je otpjevala u duetu s Emilijom Kokić.

Pjevačica Nina Badrić osim svojim glasom već godinama mnoge obožavatelje oduševljava svojim stilom  i glamuroznim izgledom koji njeguje, pogotovo na koncertima. Priča se nije promijenila ni nakon 30 godina, koliko je Nina zapravo aktivna na sceni, na koju se probila  u devedesetima s hitovima kao što su 'Ja za ljubav neću moliti' i 'Ja sam vlak' koju je otpjevala u duetu s Emilijom Kokić. 

No, slike koje su nedavno isplivale nastale su prije nešto više od 15 godina. Nina je rado viđen gost na brojnim događanjima, pogotovo kada zapjevam, pa je tako 2005. godine odradila božićni koncert dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka, a onda je nastupala i na dodijeli Zlatne ploče, nagrade Instituta hrvatske glazbene industrije na kojem legendarnom Miši Kovaču dodijeljeno posebno priznanje za natiražnijeg hrvatskog izvođača svih vremena. 

Nina je za božićni koncert odjenula glamuroznu dugu crvenu haljinu, dok se za dodijelu nagrada odlučila za malo opušteniji 'look' pa je na sebi imala haljinu neobičnog kroja koja je otkrila njezine noge. 
Po fotografijama se čini da se tada odlično zabavljala, a družila se sa Jacquesom Houdekom, Ivanom Kindl, Matom Bulićem, Draženom Zečićem i Tonyjem Cetinskim. 

1/22

Podsjeimo, Nina se nedavno na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju.  "Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal", započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom.

"Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet", napisala je Nina i nastavila: "Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji", zaključila je. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

BE
bezveze
14:53 12.01.2021.

umišljena debeljuca

DO
domin777
15:49 12.01.2021.

Bas nas u ovoj situaciji sa koronom i potresima zanima kako je badricka izgledala prije 15 godina.Bas me brige kako i sada izgleda.

Avatar Cornelius
Cornelius
14:34 12.01.2021.

Isuse Bože, prošlo je podne a vi tek sad prvi današnji članak o ovoj ... Kaj nije platila na vrijeme? Ili je platila u Eurima, a vi tražili dinare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije