Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najjači line-up

Forestland - originalni šumski festival kojeg ne smijete propustiti

Foto: Klemen Štular
1/6
29.06.2017.
u 10:24

Od 21. do 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga...

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka najatraktivnijeg događaja ovog ljeta na kontinentu – bajkovitog, šumskog glazbenog festivala Forestland.

U samom vrhuncu ljetne sezone, 21. i 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnoge druge. Osim bogatog glazbenog programa na tri pozornice, festival nudi prostor za kampiranje pod zvijezdama, dva bazena, druženje uz roštilj & grill, pješčanu plažu, champagne & rakija zonu te nezaboravne pool partyje uz šarene koktele i osvježavajuća pića. Glavni pokrovitelj Forestlanda je Tuborg, koji će se pobrinuti da spremno dočekate rasplesanu zoru i doživite provod koji ćete zauvijek pamtiti.
 
''The'' događaj ovog ljeta na kontinentu spaja različite regije kroz glazbu te stvara zajedništvo među nacijama kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske. Granice se ruše, a Međimurje tako postaje destinacija u srcu centralne Europe. Festival je to u sklopu kojeg se u samo 7 dana izgradi prostor za 10 tisuća ljudi usred šumskog krajolika, s kampom koji prima preko 1500 kampera, s pozornicama, bazenima i ostalim prostorima, da bi se samo tri dana nakon festivala makli svi tragovi stopala na pijesku kako bi se priroda počela oporavljati.
 
Potvrda za odličnu organizaciju i nepresušnu kreativnost, ovom originalnom festivalu stigla je i u obliku nagrade za "Najbolji hrvatski EDM (Electronic Dance Music) festival za 2016." prema renomiranom glazbenom portalu Klubska scena. Uz jednog od trenutno najtraženijih DJ-a na svijetu, Mahmuta Orhana, šumski krajolik s potokom i jezerom, vrhunsku glazbu i višednevnu zabavu, Forestland je i ove godine jedan od najboljih ljetnih festivala u Hrvatskoj, ali kako se čini, prava zabava tek počinje… Stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite nezaboravan vikend u jedinstvenom šumskom ambijentu. Ulaznice možete kupiti putem online sustava www.ticket2go.hr.

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
11:43 29.06.2017.

Elektronička glazba. Ne elektronska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije