Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi s HRT-a

Fodor za oproštaj uručio Karmeli cvijeće, njena reakcija ga zatekla

Foto: HRT Screenshot
1/6
29.11.2018.
u 12:56

Znaš što, ovo mi izgleda kao in memoriam, pa mi je to malo smiješno, rekla je Karmela.

Svoju zadnju emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" voditeljica Karmela Vukov Colić vodila je s kolegom Mirkom Fodorom.

Nakon tri desetljeća Karmela odlazi s HRT-a, a prije nego što su zajedno odjavili emisiju Mirko je kolegici uručio cvijeće i poželio joj sve najbolje u novim radnim izazovima, a Karmelina reakcija malo ga je zatekla.

– Znaš što, ovo mi izgleda kao in memoriam, pa mi je to malo smiješno. A cvijeće, hvala lijepa, ostavit ću vam cvijeće jer vam fali živog cvijeća, a da me se sjećate, i čestitku ćemo ostaviti tu. Kad sve ovo gledam, mislim si, vi ste  blesavi što puštate jednu ovakvu ženu da ode – rekla je Karmela.

Njena reakcija i ne čudi s obzirom na to da je u intervjuu za Gloriju izjavila kako joj nije bila namjera otići te da je osnovni razlog njezina odlaska zdravstvene prirode. Htjela je s vodstvom kuće pronaći rješenje, izaći iz radnog odnosa, ali ostati i dalje kao vanjski suradnik.

Međutim, njeni nadređeni nisu bili skloni toj ideji iako je na HRT-u puno primjera vanjskih suradnika. 

Pogledajte gdje su i što sada rade nekada poznate tv voditeljice i urednice

Komentara 38

PR
prajdali100
14:31 29.11.2018.

E moja Karmela, da se radi o lepom Aci, Munižabi,Trbovički....rješenje bi se odmah našlo.To ti je "HRT" .

VP
VP1955
16:49 29.11.2018.

Stvarno su uzasni i da nije bilo načina da se zadrži jedna tako dobra, profesionalna, kvalitetna osoba u radnom odnosu nije istina!!Samovolja, veze,pravila koja se kroje prema vlastitim afinitetima bogova u hrt-u...užas!!svuda isto!!!da i pitamo se kome mi to plaćamomo pretplatu, a i za što??? stvarno šteta, ali očito puno toga ne štima hrt-u što dokuzuju odlasci mnogih djelatnika na druge televizije!!

MA
Marko1337
14:11 29.11.2018.

Očito Karmela nije bila u milosti udbaške bagre na čelu sa krmkom bačićem pa mora dati mjesta nekoj komunjarskoj guski. Kada će neko konačno pokrenuti referendum za ukidanje tog JRT-a i nameta narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije