Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inmusic i dalje planira

Florence Welch slomila stopalo na nastupu, no lipanjski nastupi nisu upitni!

FLorence Welch (1)
Foto: Pixsell
1/4
15.04.2015.
u 15:20

Vijest dolazi nakon što je bend Florence and the Machine najavio nastup na ovogodišnjem Glastonburyju te INmusicu u lipnju ove godine

Karizmatična Florence Welch otkrila je da je tijekom energičnog nastupa na Coachelli slomila stopalo.

Vijest dolazi nakon što je bend Florence and the Machine najavio nastup na ovogodišnjem Glastonburyju te INmusicu u lipnju ove godine. Za sve obožavatelje straha nema, Florence je odlučna u tome da je ozljeda ne spriječi na nastupima.

– Žao mi je što moram reći da sam nakon nastupa na Coachelli slomila stopalo dok sam se spuštala s pozornice. Nažalost, dok mi stopalo ne zacijeli, moji će nastupi biti odgođeni – napisala je Florence na svom Facebooku. To znači da će odgoditi neke nastupe koji prethode Glastonburyju i INmusicu, koji su rezervirani za lipanj.

>>Florence and the Machine dolaze na InMusic

>>Volim nositi odjeću koja će mi pristajati i kada budem bakica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije