Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival glazbe i motora

Fjaka Music dovodi Psihomodo Pop, Thompsona i Opću opasnost

fjaka festival
Foto: Facebook
1/2
27.03.2014.
u 15:44

U subotu na rođendanskoj proslavi Moto kluba Fjake, koja je popraćena žestokom svirkom Atlantide počeo je zapravo uvod u najveće festivale glazbe i motora na ovim prostorima...

U subotu na rođendanskoj proslavi Moto kluba Fjake, koja je popraćena žestokom svirkom Atlantide počeo je zapravo uvod u najveće festivale glazbe i motora na ovim prostorima. Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u, te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti. Po prvi put dva identična festivala povezuju glazbom i brojnim popratnim sadržajima sjever i jug Hrvatske. Atlantida žestokom svirkom najavila Fjaka Music festival 2014 Fjaka Music dovodi Psihomodo Pop, Thompsona i Opću opasnost s porukom: Bit ćemo najjači festival motora i glazbe u regiji!

Vodeće glazbene zvijezde, nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo Pop, Thompson i Opća opasnost i Atlantida i Malehookers u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti grupa Van Gogh. - Ovdje nije riječ samo o večernjim rock e jumping, a sve to naravno uz raznovrsnu gastronomsku ponudu - istaknuo je Dragan Barbarić, suorganizator festivala. Fjaka Music Festival organizira se po drugi put, dok će Ludbregu ovo biti prva festivalska godina. - Naša pozornica koncertima domaćih bendova, već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bunge je već ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene, te je Fjaka Music Festival već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija.

Foto: Facebook/ Naš potok

Zajedničkim snagama te s proširenjem dosadašnjeg programa kao i poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, stvoreni su uvjeti za intenzivniji razvoj našeg festivala. Jako nas veseli spajanje s ludbreškim festivalom jer, između ostalog, to otvara mogućnost pozicioniranja ova dva festivala kao najvećeg rock spektakla u regiji - najavio je Oliver Kolovrat, potpredsjednik Moto kluba Fjaka. Festivalske ulaznice su u prodaji, 1. ožujka, na prodajnim mjestima Tiska i Eventima, a naravno ni ove godine neće izostati tradicionalno najveći motociklistički defile na ovim prostorima koji uvijek budi pozornost građana. Također, za po jednog sretnog posjetitelja ovogodišnjih festivala spremna je i posebna nagrada sponzora - novi Harley Davidson Sportster kao glavna nagrada lutrije uz bogate brojne nagrade koje će biti izvučene zadnji dan festivala!

Ulaznice se mogu nabaviti na pretprodajnim mjestima Eventima i Tiska po sljedećim cijenama:

Četvrtak: M. P Thompson 70kn Petak: Opća opasnost, Atlantida , 40kn Subota:Psihomodo pop, Malehookers , 40kn

Dvodnevna Petak-Subota 70kn

Festivalska Četvrtak-Subota 120kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije