Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnuta tragedija

Fitness trenerica otkrila detalje nesreće: 'Djevojčica je za dlaku završila pod kotačima'

Foto: Instagram
1/7
14.09.2019.
u 17:01

- Dobro sam i sve je dobro prošlo, bez ozljeda - rekla nam je Martina nakon što je u javnost izašla vijest o prometnoj nezgodi u kojoj je sudjelovala.

U petak u ranim poslijepodnevnim satima u Koprivnici došlo je do prometne nesreća u kojoj je sudjelovala naša poznata influencerica Martina Boščić, na društvenim mrežama poznata i kao Martina Boss.

Lokalni mediji izvijestili su da je Martina, koju na Instagramu prati više od 143 tisuće pratitelja, bila je za upravljačem Renault Clia koji je naletio na vozača Opela nakon što je isti stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio pješaka.

U javnosti su nedugo nakon same nezgode osvanule i fotografije s mjesta događaja, a što je prethodilo samoj nesreći koja na svu sreću nije imala kobne posljedice otkrila nam je i sama Martina.

- Mala djevojčica se iz daljine zaletila na pješaki prijelaz sa romobilom bez stajanja i provjere može li prijeći. Gospodin koji se u tom trenutku zatekao u automobilu ispred mene naglo je zakočio i curica je za dlaku izbjegla kotač. Budući da nisam ni očekivala takvo naglo kočenje zaletila sam se u gospodina - rekla je mlada trenerica i osnivačica brenda Bosskini.

Dodala je i da je brzina kojom se kretala bila vrlo mala tako da su srećom svi prošli bez ogrebotine, a oštećenja na automobilima su minimalna.

- Ovo je najbolja moguća opcija, moglo je biti stradalih tako da sam sretna da je sve prošlo kako je - nadovezala se influencerica koja je nakon nesreće produžila na snimanje YouTube serijala Gastro tražilica.

- Prije snimanja imala sam malo poteškoća, ali dobro sam i sve je dobro prošlo, bez ozljeda - zaključila je Martina Boss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boscic (@martina_boss) on

Ključne riječi

Komentara 6

RI
rikavac
17:42 14.09.2019.

Influcerica mozel mi neko objasnit sta je to? Cime se doticna bavi?

ST
Starotopoljanin
19:03 14.09.2019.

ti draga ,moras znati da se treba drzati odstojanje,i onda ti se nebi dogodilo.ili si pripovjedala mobitelom pa nisi pazila.

DU
Deleted user
17:47 14.09.2019.

Znači - bar tako piše u tekstu, naletjela je na v o z a č a Opela, a dvjevojčica je jedna "izbjegla kotač"!!! Čiji? Vlastitog romobila??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije