Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

“Fio show” od sada u sasvim novom ruhu

Fio show
Foto: Promo
1/4
20.11.2019.
u 09:05

U namjeri da gledateljima diljem Hrvatske uvesele nedjelju navečer, svojim vjernim gledateljima odlučili su prirediti show kakav još nije viđen

Nakon 10 godina rada, otac i sin Ivan Fiolić Fio i Martin Fiolić odlučili su napraviti korak naprijed. Pošto su već stekli iznimnu popularnost i osvojili simpatije publike emisijom “Fio show”, sada idu korak dalje. U namjeri da gledateljima diljem Hrvatske uvesele nedjelju navečer, svojim vjernim gledateljima odlučili su prirediti show kakav još nije viđen.

U dogovoru s produkcijom Mreže TV, njihova će emisija poprimiti novi oblik pravog zabavno-glazbenog showa, pa će tako imati publiku u studiju, kafić “Fio show” i mnoge druge zanimljivosti. Fanovi emisije ne moraju se bojati – i dalje će je moći pratiti u istom terminu, svake nedjelje od 20:00 do 23:00 sata na Mreža TV Zagreb, Mreža TV Split, Diadora TV i Varaždinska TV.

Novitet je da će emisija istovremeno prenositi na Facebook stranici emisije “Fio show” pa će se na taj način moći gledati diljem svijeta. Otac i sin Fiolić ističu kako su u pregovorima s još nekoliko televizija, pa će ih moći pratiti svi gledatelji željni dobre zabave i domaće glazbe diljem Hrvatske.

Foto: Arena Hospitality Group

Gledaju nas svi, gledajte i vi

“Fio show” se od sada snima u većem studiju u koji vam dolaze brojni gosti, kulturno-umjetnička društva i vaši prijatelji. Davno ste naveli da je upravo to i bila vaša velika želja, koliko Vam to znači?
„To je zaista ostvarenje našeg sna jer za nas znači više od televizijske emisije. Ona odražava naš stil života – domaća glazba, druženje s prijateljima, zabava i neizostavno, dobra kapljica. Uvijek smo govorili da bi preseljenjem u veliki studio dodali još 300% više i pokazali kako se radi pravi show. Sada to imamo i prilike napraviti. Svake nedjelje uz brojne glazbene goste naše gledatelje očekuje puno humora i noviteta, zato budite s nama i ne propustite novo ruho “Fio showa”.

Očekujte neočekivano! – poručuju Ivan i Martin Fiolić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije