Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati obožavatelj

Filip Juričić: Ta osoba upravlja mojim identitetom i širi neistine

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
12.10.2017.
u 10:09

Netko je otvorio lažni profil s Filipovim imenom i prezimenom te je komunicirao putem tog profila na Instagramu s njegovim prijateljima i stvorio mu niz neugodnosti.

Glumac Filip Juričić zbog društvenih mreža, odnosno lažnog profila na Instagramu, doživio je brojne neugodnosti i zato je odlučio stati na kraj tome.

Kako je ispričao za Dnevnik.hr, jedan lažni profil počeo mu je zadavati velike probleme jer je osoba koja je otvorila taj profil objavljivala neistinite informacije iz njegova poslovnog i privatnog života i odlučio je prijaviti ovaj profil. 

– Nemam Instagram i ne znam ga ni otvoriti, a taj čovjek, dijete, žena ili tko već je, tko upravlja mojim identitetom, njemu to jako dobro ide pa se uspio i raširiti i vidim da komunicira s mojim prijateljima, koji mi kažu ''pa rekao sam ti na Instagramu, odgovorio si mi, pogledao si mi...'' i to se sad sve češće i češće događa – kaže Juričić.

Taj lažni profil imao je sedam tisuća pratitelja, a na njemu nije bilo privatnih Filipovih fotografija, ali nalazilo se puno fotki sa snimanja pa se glumac zapitao je li to neka osoba iz njegove okoline. 

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije