Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

Filip i Marinela u subotu ulaze u bračnu luku, a njihova ljubavna priča počela je na jednoj svadbi

26.05.2019.
u 10:24

Nakon skoro šest godina veze, došao je dan za sljedeći veliki korak u njihovom životu. Dok se Hrgović pripremao za meč, Marinela je na sebe preuzela organizaciju svadbe, što je nedavno potvrdio ovaj boksač iz Sesveta.

Nakon pobjede nad Gregoryjem Corbinom, Filip Hrgović još jednom je dokazao da je jedna od najvećih hrvatskih boksačkih nada, a njegova najveća podrška, zaručnica Marinela Ćaja, željno iščekuje njegov povratak u Hrvatsku. Naime, tamo ga čeka još jedan važan događaj vezan uz njegov privatni život. Sljedeće subote sudbonosno da izreći će boksač i ekonomistica Marinela, njegova dugogodišnja djevojka.

„Filip i Marinela zapravo se znaju od malih nogu. Marinelin brat jedno vrijeme je trenirao boks u istom klubu kao i Hrgović pa su se, ne znajući što ih čeka, često znali naći u istom društvu“, ispričao je izvor blizak paru za Večernji. Sve je počelo na jednoj svadbi, nakon koje je Filip odlučio prići tajanstvenoj Marineli. Tada je krenula njihova ljubavna priča. O zarukama par, koji ne voli svoj ljubavni život iznositi u javnost, nije puno pričao, a taj trenutak dogodio se u rujnu, nakon Hrgovićevog meča.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

„Bilo je jednostavno i intimno, što njima i odgovara jer su i oni jednostavni“, naveo je izvor. Naizgled opasan Filip i lijepa Marinela karakterno su slični. Ne vole izlaziti u gužvu i na neka popularna mjesta, mirnijeg su karaktera, a buran noćni život i izlasci nikad ih nisu privlačili. Iako se sportom ne bavi profesionalno, Marinela već dugo trenira odbojku i voli sportski način života, što se vidi iz podrške koju pruža svome budućem mužu. Zajedno žive na relaciji Miami – Zagreb, a nakon vjenčanja postoji mogućnost da se presele u Ameriku.

„Filip ima intenzivan tempo što se tiče treninga, prehrane i općenito načina života, što nije jednostavno za pratiti. Ona se trudi biti mu podrška na putu da ostvari svoj san. Također, Filipov trener, Kubanac Pedro Luis Diaz Benitez, tamo ima klub pa je jednostavnije bilo njima otići u Miami“, saznali smo. Kada uhvati vremena, par slobodno vrijeme provodi odlaskom na večere, košarkaške utakmice i mjuzikle ili u šetnji plažom. Iako zvuči idealno, ovakav način života nekad zna biti daleko od toga. Oboje su vezani za obitelj i društvo koje im je u Hrvatskoj, a iako joj je ostalo još nekoliko ispita da postane magistar ekonomije, zbog čestih putovanja, Filipovoj budućoj supruzi problem predstavlja i nalaženje posla u struci. Iako ovakvo profesionalno bavljenje sportom donosi puno mogućnost, ostavlja im malo vremena za pravo uživanje.

Nakon skoro šest godina veze, došao je dan za sljedeći veliki korak u njihovom životu. Dok se Hrgović pripremao za meč, Marinela je na sebe preuzela organizaciju svadbe, što je nedavno potvrdio ovaj boksač iz Sesveta.

„Već je sve organizirano, a ja samo trebam doći i reći da. Valjda neću od Corbina dobiti puno udaraca da se pred oltarom zbunim i kažem ne - izjavio je pred meč.

„Marinela nije pod stresom, sve drži pod kontrolom i ono što je vidljivo je da se jako raduje svadbi“, ispričao je izvor. U jednom je danu, bez previše razmišljanja i kompliciranja, kupila vjenčanicu i cipele. Saznajemo da je haljinu kupila u Hrvatskoj, a od same svadbe, više je brinula da se Filip neozlijeđen vrati doma, da se mogu opustiti i u miru proslaviti svoj dan.

Filipu će kum biti Bruno Malić, dugogodišnji prijatelj koji mu je od nedavno i tajnik, dok će Marineli kuma biti prijateljica iz djetinjstva. Za medeni mjesec još se ne zna hoće li ga vremenski uspjeti organizirati, a izvor navodi da bi par volio otići na safari u Afriku.

Ključne riječi

Komentara 9

BU
Budak
10:49 26.05.2019.

I tako je jučer na dan mladosti ovaj u hrvatskim vrijednostima odgojeni dečko ostvario najveću pobjedu svog mladog života. Naravno da je zapljusnula kiša uvreda antife, jugokomunista-petokolonaša i “građana” (srpski lobby) kojima smeta Thompson. U njihovim očima njega slušaju “geni kameni”, kockoglavi, nazadni i bla, bla. Kako to drugovi da naši pobjednici od svete reprezentacije, Hrgovića i tenisača pa nadalje slušaju Thompsona a ne cajke, Balaševića, Čolića i druge? Zato što su to zvukovi gubitnika, drugovi. Zato.

ZE
Zekonja
13:00 26.05.2019.

Da, i ?

ZE
Zekonja
13:05 26.05.2019.

Dobro se ugojila u meduvremenu, na slici ispred semafora ima deblje noge nego on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije