Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šesto izdanje

Festival ULTRA Europe završio u velikom stilu

Ultra Europe
Foto: Promo
1/19
12.07.2018.
u 12:36

I dok se dojmovi još zbrajaju, a Ultranauti prisjećaju nevjerojatnih trenutaka kojima su svjedočili u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, organizatori festivala najavljuju datum novog susreta – Split će od 12. do 14. srpnja 2019. godine biti domaćinom sedmog izdanja

Nakon tri monumentalna dana u Splitu i posjeta na tri najljepša hrvatska otoka, nakon sedam dana nezaboravnog druženja uz 150 tisuća posjetitelja iz čak 142 zemlje svijeta, završilo je šesto izdanje festivala ULTRA Europe.

I dok se dojmovi još zbrajaju, a Ultranauti prisjećaju nevjerojatnih trenutaka kojima su svjedočili u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, organizatori festivala najavljuju datum novog susreta – Split će od 12. do 14. srpnja 2019. godine biti domaćinom sedmog izdanja, a danas je u prodaju pušten prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 129 eura! Posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Nica Fanciullia.

Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo svitanje zore i kraj šestog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu. ULTRA Europe najavila je datum novog susreta u Splitu, a od danas kreće prodaja early bird ulaznica po cijeni od 129 eura za tri festivalska dana. Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 349 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna.

Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici www.ultraeurope.com , a od ove će ih godine biti moguće kupiti uz depozit, na rate. Sve ostale informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu , Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com , a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com . Hrvatska turistička zajednica, Samsung i Hrvatski Telekom ponosni su partneri festivala ULTRA Europe 2018, a za sve posjetitelje donose još bolje i atraktivnije izdanje.

Ultra Europe
1/44
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije