Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u nevolji

FBI istražuje Madonnine humanitarne organizacije

madonna
pixsell
05.04.2011.
u 08:54

Nakon što je pjevačica otkazala gradnju škole u Malawiju jer su voditelji humanitarne organizacije prokockali milijune dolara, otkrivene su malverzacije u još jednom Madonninom humanitarnom fondu

U posljednje vrijeme Madonni baš ne cvjetaju ruže ni u poslu ni u privatnom životu. Naime, nakon što joj je prije mjesec dana preminula baka koja ju je odgojila, pjevačica se suočila s problemima u svojoj humanitarnoj organizaciji Raisin Malawi zbog kojih je trebala otkazati gradnju škole u toj siromašnoj afričkoj zemlji u kojoj je posvojila dvoje djece. Naime, osobe koje su upravljale humanitarnim fondom prokockale su oko tri milijuna dolara kojima se trebala sagraditi škola.

No, pod istragom se našla još jedna humanitarna organizacija povezana s Madonom Success for Kids, čije novčane malverzacije istražuje FBI.

Uza sve to, sestra nekadašnje Madonnine menadžerice Caresse Henry, koja je prošle godine izvršila samoubojstvo, optužuje slavnu glazbenicu za smrt svoje sestre.

- Madonna i kabala krive su za njenu smrt, tvrdi Yvette Dobbie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije