Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljubac na pozornici

Fatalni reper ima fetiš na starije žene, prije J. Lo bio je u tajnoj vezi s Madonnom

56th GRAMMY Awards - By Lionel HahnMadonna attends the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.Lionel Hahn Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
31.01.2017.
u 09:55

Drake i Madonna u vezi su bili 2015. godine. Oboje su željeli da im veza bude tajna pa su za njihovu aferu znali samo najbliži suradnici

Madonna je bila u tajnoj vezi s reperom Drakeom 2015. godine, piše Mirror. Reper, koji je 28 godina mlađi od Madonne, s njom se zbližio nakon burne veze s Rihannom.

Da vezu drže u tajnosti, bio je zajednički dogovor oboje glazbenika. The Sun piše kako su u vezi bili i onda kad se dogodio njihov famozni poljubac na pozornici Coachelle, koji je postao viralni hit zbog Drakeove face gađenja nakon tog poljupca.

Madonnini bliski suradnici i prijatelji znali su za njezinu aferu s mlađahnim  reperom.

– Oboje su bili slobodni u to vrijeme, a kemija među njima bila je prejaka – rekao je medijima izvor blizak Drakeu.

Dodao je da reper očito ima fetiš na starije žene s obzirom na to da je trenutačno u vezi s Jennifer Lopez. 

 

Komentara 1

Avatar toxic alien
toxic alien
10:54 31.01.2017.

Ako je bio u vezi s Madonnom, onda ne samo sto ima fetis na starije zene nego nije ni probirljiv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije