Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sara ispala iz showa

Farmerice se prepustile strastvenim poljupcima: Bolje da se volimo nego da se svađamo

Farma
Foto: Nova TV
1/3
31.10.2015.
u 22:57

Da je pobijedila, Sari bi ostanak na farmi došao kao svojevrsni poklon za rođendan. Međutim, Anna je bila bolja i po drugi put u Farmi izborila pobjedu u dvoboju.

Da je pobijedila, Sari bi ostanak na farmi došao kao svojevrsni poklon za rođendan. Međutim, Anna je bila bolja i po drugi put u Farmi izborila pobjedu u dvoboju. Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a cilj je bio pomoću pile, u što kraćem roku ispiliti po tri dijela grede označene bijelim linijama. pobjednica je koji prvi ispili sva tri komada drveta. "Imam osjećaj da se farmeri žele rješavati jakih karika. Ja i Sara među ženskima smo ostale jake karike i otišle smo nažalost nas dvije u dvoboj. Borila sam se časno i pošteno i bolji je pobijedio",  izjavila je pobjednica Anna.

"Ja mogu slobodno, iskreno i punoga srca reći da nisam igrala nikakvu šporku igru i da je ovo bio moj vlastiti test mojih mogućnosti i smatram da sam uspjela", kazala je Sara časno se boreći do zadnjeg trenutka. Iako je zajednica prošli tjedan Aleksandru po kratkom postupku poslala u dvoboj, Aleksandra se ovaj tjedan nametnula kao razumna i pravedna gazdarica. Na izglasavanju povjerenja Gazdarici, ocijenjena je sa svih 8 bijelih ovaca i ni jednom crnom ovcom, a kao farmere tjedna, Aleksandra je imenovala Annu i Alda.

Nakon što su obavili svoje glasačke dužnosti na farmi, farmeri su se vratili u arenu gdje ih je čekala zabava pod maskama. Cijelog tjedna, farmeri su se pripremali za Noć vještica i uz pomoć radnica iz Kamenskog izrađivali svoje kostime. U areni je vladalo srednjovjekovna atmosfera, a kao gost iznenađenja svirala im je Maja Šuput koja je također bila maskirana, ali u kraljicu Antoanetu.

"Bolje da se volimo nego da se svađamo"

Na farmi se stalno događaju nepredvidljive stvari, a jedna od takvih je definitivno i obrat u odnosu između farmerica Anamarije i Anite. Još prije samo nekoliko dana frcale su iskre između njih dvije, pale su i teške riječi, no sada je to sve palo u zaborav. Anamarija je s radošću uskliknula: ''Mi smo se pomirile'', a Anita je zaključila: ''Bolje da se volimo nego da se svađamo''. 

Pomirba nije ostala samo na riječima već su se farmerice prepustile i strastvenim poljupcima. Farmeri su se na kraju još jednog radnog tjedna malo opustili i zabavili.

>>Farmeri se sa sajma vratili zadovoljni i doveli nove životinje

Komentara 2

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
23:29 31.10.2015.

Užas :-(

FR
franjom18
10:48 01.11.2015.

lazna ljubav, potencirale najvece spletkarice, Ana i vrtirepka fensi hihihihihi::)) izbacile su najiskreniju curu, vrijednu, poštenu, dobru dušu, a iz ane, zlo izlazi na sve pore, a koristi, onu glupacicu, umsljenu, ako ste dobro slusali Sara je pustila da je izbace, rece Vuk, posten decko!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije