Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Farmerica Rasema: Prvi me muž prevario, drugi je umro, a od muškarca očekujem samo jedno!

Foto: RTL
1/3
13.04.2021.
u 13:54

Rasema je rekla i da ima dvoje djece, a nakon kraja 10. sezone priznala da je da ju je sin nagovarao da se ponovno prijavi.

Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca jedina je farmerica u 13. sezoni emisije "Ljubav je na selu". Ova je farmerica već sudjelovala u ovom RTL-ovu showu, ali to nije bilo u ovoj ulozi. Naime, Rasema se prijavila u "Ljubav je na selu" u 10. sezoni te je ljubav tražila na farmi tadašnjeg kandidata Marka Skelina. Tada je bila zlatna djevojka, a s farmerom Markom započela je i vezu koja je okončana još tijekom snimanja te sezone.

– Na snimanju zadnje emisije dogodile su se neke stvari, nešto ružno. Marko i ja razišli smo se svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli – rekla je o tom događaju Rasema za RTL.  Tijekom prijave za 13. sezonu dodala je i da je farmer Marko bio posljednja osoba u koju se zaista zaljubila, ali da ju je jako razočarao. Sada traži treću sreću u ovoj emisiji. Ova nam je farmerica kazala zašto se odlučila ponovno prijaviti u ovu emisiju. – Natjerala me samoća. Znate, nije lako biti sam. Mislim da zaslužujem konačno opet pronaći ljubav i nešto bolje u životu – istaknula je. 

U predstavljanju u emisiji rekla je da iza sebe ima dva braka. Prvi ju je suprug prevario, a drugi je umro. Istaknula je i da joj kod muškarca nije važan izgled. – Nikad mi izgled nije bio u prvom planu, samo da muškarac ima dobro srce. Najvažnija je ta neka ljudskost – ispričala je ova farmerica koja je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Hrvatsku se doselila u mladosti. U svom predstavljanju istaknula je da joj je važan karakter osobe. – Treba biti duhovit, šarmantan, veseljak, da je otvoren i staložen, da nije ljutit i da se ne pravi važan – rekla je da su to karakterne osobine koje traži. Rasema je naglasila da je ljubav sve što traži, da joj ništa drugo ne treba. Kaže da joj nije važno materijalno. Za sebe tvrdi da sve zna raditi te ističe da je kao mala sve poslove naučila od tate.

– Bila sam više tatin sin, nego kći – istaknula je Rasema u svom predstavljanju u emisiji. Inače je kuharica po struci, a u prijavi je istaknula i da će svojim gostima na farmi kuhati samo ono što će željeli. Iako je istaknula da bi joj bilo drago da muškarac zna kuhati, to joj nije uvjet. – Jedino da mi svako jutro kavu skuha. To bi mi bilo veliko zadovoljstvo – priznala je Rasema. Rasema je rekla i da ima dvoje djece, a nakon kraja 10. sezone priznala da je da ju je sin nagovarao da se ponovno prijavi. Zato smo je pitali je li tako bilo i ovaj put. – Moja djeca najbolja su na svijetu. U svemu me podržavaju, u svim mojim odlukama, čak i ako pogriješim. Tako su podržali i odluku da se ponovno prijavim u emisiju "Ljubav je na selu" – rekla je. Dodala je još da su njezina djeca uvijek uz nju i da joj ništa me zamjeraju.

Pogledajte što nam je pjevač Jure Brkljača otkrio gostujući u našoj rubrici Večernjakova desetka

 

Komentara 3

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:39 13.04.2021.

Nije mi jasno zašto ova Bosanka već treći put traži muža iz druge kulture u tuđoj državi?! To bi bilo čudno čak da žena ima 20 godina, a kamoli 70 godina. Da stvar bude gora sve reality emisije u Hrvatskojj oduvijek imaju užasno lošu gledanost, pogotovo emisije u kojime se kandidati ponavljaju.

TE
texviler
15:02 13.04.2021.

radi tih i takvih emisija je smeće

BU
Budni
08:56 14.04.2021.

Trebala bi čuvati unučad a nese potucati,za novim muškarcem!Jer ta nije baš puno radila u životu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije