Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je i suza

Farmer na udaru kritika zbog prljavštine: 'Derutno je i smrdi. Nisam mogla podnijeti taj miris'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/6
25.02.2020.
u 18:17

Farmer Dušan Golubovac na imanje je odveo djevojke Goranu,Sandru i Tajanu kojima je jako smetala prljavština u sobama.

- Derutno je, smrdi kao da su miševi ovuda hodali danima - komentirale su Gorana, Sandra i Tajana smještaj čim su došle na imanje kod Dušana Golubovca, 29-godišnjeg farmera koji je na udaru kritika gledatelja zbog neurednosti svoje kuće.

Iako su provele nekoliko dana u njegovoj rezidenciji, djevojke se nisu mogle priviknuti na njegov način života. 

- Nisam mogla podnijet taj miris u sobi - rekla je otvoreno Gorana Dušanu koja nije htjela sudjelovati u izradi pite s jabukama. On se probao pretvarati da ga njezine riječi nisu pogodile. Pokušao je sakriti svoje emocije, ali nije uspio i to su primijetile i druge kandidatkinje.

Ljubav je na selu
1/5

- Mislim da je ona njega željela samo osramotiti jer kad sam vidjela Dušana da dolazi plačući, stvarno mi je bilo teško - rekla je Sandra Škrinjar. 

Inače, u novoj epizodi "Ljubav je na selu" Valter će djevojke povesti u berbu grožđa, Miro na vožnju traktorom, a Hakija u košnju trave.

Pogledajte koji parovi su se vjenčali i imaju obitelj nakon sudjelovanja u showu "Ljubav je na selu"

''Nisam ja ovdje došla da mu rintam i budem kućanica. Ja sam žena s perspektivom u životu'', pobunit će se Marijana koja će ponovno najviše prigovarati Nikolini. Gorana je odlučila s Dušanom porazgovarati nasamo i iskreno mu reći što djevojkama kod njega najviše smeta.

No ubrzo će se pokazati kako tri farmerove djevojke više nisu toliko složne kao na početku pa će Sandra stati u njegovu obranu, a dan će završiti njegovim iskrenim suzama. Josip će svoje dame izvesti u noćni izlazak, a ono što će uslijediti baš nitko nije mogao predvidjeti - Ivanka i Josip će se poljubiti!

''Htjela je iskustvo s mlađim muškarcem'', objasnio je najmlađi farmer. A kako je do toga došlo, provjerite večeras od 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dras32
dras32
14:15 26.02.2020.

Njih tri kokoši stoje a on im radi štrudlu od jabuka, i još prigovaraju. Rijetko koje muško je baš veliko oličenje reda i pospremanja ali ajde, bar si momak skuhat zna. Ove kokoške možda ni to, samo nabacit fasadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije