Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmer koji je mnoge rastužio pričom ponovno u problemima zbog žena koje mu se javljaju

Foto: RTL
1/5
11.08.2020.
u 09:21

Naime, Josip je otkrio da mu se mnoge javljaju, ali neke od njih su udane, a on ne želi nikome razoriti brak.

Najmlađi kandidat prošle sezone showa ''Ljubav je na selu'' Josip Tratnjak muku muči s pronalaskom idealne djevojke. Naime, Josip je otkrio da mu se mnoge javljaju, ali neke od njih su udane, a on ne želi nikome razoriti brak. 

– Mnoge cure u komentarima mi pišu komplimente. Neke od njih su i udane. Nedavno sam napisao status da me udane zaobiđu jer ne želim nikome biti razlog prekida braka – kazao je za RTL.

Posjetimo, Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Ostao je bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show. "Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip, pa nastavio: "Ostao sam bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako ovih par mjeseci. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije