Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Zbog prekomjerne čašice vina izbio sukob sa sastankom, prvo ga napustio Ivan pa Blaženka

farma
Foto: PR FOTO
1/10
24.09.2015.
u 21:56

- Moj Sajam je prošao najbolje do sad! Roman, Anna i ja smo prodali, utržili najbolje! - zaključila je Gazdarica Anamarija

Iako je Anamarija čvrsto odlučila kazniti farmere i sa Sajma se vratiti praznih ruku, ipak se uspjela smekšati. Dapače, osim osnovnih namirnica kao što su brašno, sol i šećer, Anamarija, Roman i Anna donijeli su mnoštvo stvari.

- Moj Sajam je prošao najbolje do sad! Roman, Anna i ja smo prodali, utržili najbolje! - zaključila je Gazdarica Anamarija. Osim što su dobro tržili, na Sajmu su se dobro i zabavili uz ples i pjesmu tamburaša. No, čini se kako se Anamarija jako dobro zabavljala na Sajmu pa joj se omakla koja čašica više vina. Odmah po dolasku na farmu uslijedio je sastanak koji je rezultirao time da su ga napustili i Ivan i Blaženka.

Gazdarica Anamarija je sastanak započela vrlo prpošno, što se nije svidjelo Ivanu, dok su se ostali farmeri smijali njezinim forama. Upozorio ju je da se uozbilji, no nakon što ga Anamarija nije poslušala, Ivan je ljutito napustio sastanak i otišao na jezero pecati. - Gazdarica je počela sastanak i vidno je pijana, počela je nešto blebetati lijevo desno, nije se uopće prebacila na posao. Međutim, ono što je meni uistinu zasmetalo je njen pristup i ispada kao da nema ni malo poštovanja prema farmerima - komentirao je Ivan.

No, ubrzo nakon njega i Blaženki su popustile kočnice. Anamarija joj je željela sugerirati da ne bude živčana, no započela je svađa nakon koje je i Blaženka napustila sastanak. - Svi mi imamo granice, ali počela je izvodit neke scene, daj obavi to što trebaš. I ja i Ivan koji nastojimo izbjeći te neke ekscese, uspjela je upravo nama izvući živce. Prvo je Ivan otišao van, onda sam ja  otišla van. U normalnim uvjetima da me ovako netko isprovocira, mislim da ne bi imao čarapa - izjavila je te dodala kako se ponosi odgojem svoje djece: - Divim se svojoj djeci, jer kad ovo vidim ja se ježim!

Nakon što su se tenzije smirile i nakon što su se svi farmeri uspjeli okupiti za stol, Gazdarica je konačno uspjela održati sastanak. Predstavila im je što su sve donijeli sa Sajma i svakome od njih podijelila po jedan dukat. - Prekrasno ste odradili posao. Bez vas ova farma ne bi bila to što je - poručila je farmerima.

Osim hrane, farmeri su dobili i nove životinje, konje, o kojima će se sada morati brinuti. - Stisnem zube i stisnem šake i idem čak i preko svojih mogućnosti ako treba - rekla je Miriam spremna na nove zadatke. Izbor duelista se bliži, a to znači da će još netko napustiti farmu.

>>Jedino mu je žao što na Farmi nije radio više spački

>>Kristini pukao film: ‘Prestani me terorizirati! Svi vide da me teroriziraš!’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije