Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupi darovi

Fanovi zgroženi: Kim kćerkici poklonila jaknu za gotovo pola milijuna kuna i torbu za 68 tisuća

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/7
27.12.2019.
u 07:00

Mnogi obožavatelji su isto tako kritizirali poznatu reality obitelj jer se mala North pojavila na jednom događanju s Hermesovom Birkin torbom od 10.000 dolara.

Bračni par Kim Kardashian i Kanye West podigli su prašinu izborom božićnog dara za svoju 6-godišnju kćerkicu North.

Naime, odlučili su joj kao velikoj obožavateljici pokojnog Michaela Jacksona pokloniti jaknu koju je nosio na rođendanu Elizabeth Taylor.

Vrijednost jakne aukcijska kuća procjenjuje na 10.000 do 20.000 dolara, no Kim ju je osvojila za 65.000 dolara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mnogi obožavatelji su isto tako kritizirali poznatu reality obitelj jer se mala North pojavila na jednom događanju s Hermesovom Birkin torbom od 10.000 dolara. Smatraju da tako malo dijete ipak ne bi trebali navikavati na ekstremno skupe i luksuzne brendove.

Kardashian je prije par mjeseci u velikom intervjuu komentirala sve promjene koje su se dogodile u posljednjih deset godina u njezinom životu, otkrila je kako je odlučila smanjiti s golišavim fotografijama zbog nelagode svoga muža, ali i zbog utjecaja na djecu. - Shvatila sam da ne mogu scrollati Instagramom pred svojom djecom, a da se potpuna golotinja ne pojavi na naslovnici, izjavila je Kim.
Shvaća da je njezin doprinos takvom sadržaju na društvenim mrežama poprilično velik, uzmemo li u obzir koliko je njezinih polugolih fotografija objavljeno. No, to će se očito promijeniti, jer Kim želi da se njezin aktivizam shvati ozbiljnije, a i ne želi više toliko vremena trošiti na uređivanje i pripremanje fotografija.

Ovakva promjena ne iznenađuje budući da je Kim nedavno posjetila Armeniju gdje se krstila sa svojom djecom, a podršku joj je pružila sestra Kourtney s djecom.

- Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine - napisala je Kim pokraj fotografije na kojoj je sa šestogodišnjom kćerkom North.

Komentara 2

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
09:12 27.12.2019.

Pročitaj još jedanput tekst i vidjet ćeš da su u tekstu cijene u $!

DU
Deleted user
08:18 27.12.2019.

Ne kupuje ona za kune!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije