Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinčev drugi dom

Fanovi su uvjereni da se Harry i Meghan ipak sele u Afriku

Foto: Profimedia
1/6
23.09.2019.
u 22:04

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom.

Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie počeli su u ponedjeljak desetodnevnu turneju po Africi na koju Harry kreće stopama svoje preminule majke, princeze Diane, a neki fanovi su uvjereni da se mladi par planira tamo jednog dana i preseliti.

- Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom - napisao je Harry na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta. Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji. U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Foto: PA/Pixsell

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a. Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime.

Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg. Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harryju i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali, Harry je tada buduću suprugu odveo u Bocvanu.

Ključne riječi

Komentara 2

US
uskok
02:49 24.09.2019.

Nece valjda, sada sam sokiran. Pa, kako samo mogu da se sele, to je danas udarna vijest! U koliko sati id na WC?

BA
bazinga
10:03 24.09.2019.

nije istina sele u Zagreb već tu tražili poticaj za kupnju stana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije