Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 10 GODINA

Fanovi su oduševljeni! John Frusciante vraća se u Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
16.12.2019.
u 09:58

-Red Hot Chili Peppers vas obavještava da se rastajemo s našim gitaristom s kojim smo svirali posljednjih deset godina, Joshom Klinghofferom. Josh je prekrasan glazbenik kojeg poštujemo i volimo - napisali su u priopćenju i dodali kako se vraća Frusciante

Rock velikani Red Hot Chili Peppers objavili su vijest koja je obradovala njihove fanove širom svijeta. Naime, nakon više od deset godina u grupu se vraća John Frusciante, koji je s grupom svirao na pet albuma, a posljednji put je s njima surađivao na dvostrukom albumu "Stadium Arcadium" iz 2006. godine.

Ostvario je i aktivnu solo karijeru u kojoj je izdao 10 albuma kako samostalno, tako i surađujući sa svojim prijateljima Joshom Klinghofferom i Joeom Lallyem. Upravo ga je Klinghoffer i zamijenio na mjestu gitarista u peppersima, a grupa je na Instagramu objavila kako ponovno dolazi do smjene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) on

-Red Hot Chili Peppers vas obavještava da se rastajemo s našim gitaristom s kojim smo svirali posljednjih deset godina, Joshom Klinghofferom. Josh je prekrasan glazbenik kojeg poštujemo i volimo. Duboko smo zahvalni na našem vremenu s njim i na bezbroj darova koje je podijelio s nama.Također, s velikim uzbuđenjem i punim srcem objavljujemo da se John Frusciante vraća našoj grupi, Hvala vam - piše u priopćenju. 

Red Hot Chili Peppers proteklu godinu rade na novim pjesmama, a za iduću godinu najavili su i gostovanja na nekoliko poznatih svjetskih festivala. Bilo bi sjajno kada bi se među njima našao i zagrebački InMusic. Podsjetimo, u Zagrebu su prvi zasad posljednji put svirali u kolovozu 2012. godine, kada su nastupili na Hipodromu pred 35 tisuća ljudi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije