Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHNNY DEPP

Fanovi strahuju za poznatog glumca nakon objave da mu je sin teško bolestan

johnny depp
Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
1/4
28.06.2018.
u 19:28

Depp je Jacka dobio u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanesom Paradis, koja je zbog brige o sinu propustila premijeru filma "A Knife In The Heart", u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Fanovi širom svijeta zabrinuti su za Johnnyja Deppa nakon što je The Sun donio vijest da je njegov 16-godišnji sin Jack teško bolestan. Depp je Jacka dobio u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanesom Paradis, koja je zbog brige o sinu propustila premijeru filma  "A Knife In The Heart", u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Redatelj filma Yann Gonzalez šokirao je okupljene kada je rekao kako Vanessa ne može biti s njima jer joj sin "ima ozbiljnih zdravstvenih problema", pogotovo zato jer je Jack prije nekoliko dana viđen s majkom na pariškom aerodromu, i tada se doimao sretnim.

Vanessa i Jack u vezi su bili od 1998. do 2012. godine, a osim jacka imaju i kćer Lily-Rose (19), koja je poznata manekenka. Lily-Rose je prije 12 godine jedva preživjela nakon što ju je napala bakterija Escherichia coli.

 

#jackdepp

A post shared by @ jamesmarchhotelcortez on

Nakon prekida s Vanessom Johnny je bio oženjen za Amber Heard, a nakon razvoda od nje pao je u depresiju i borio se s alkoholom. Sinova bolest mogla bi ga dotući, smatraju njegovi fanovi.

johnny depp
1/11

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije