Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
met gala

Fanovi reagirali: 'Kim samo želi pokazati tijelo, a Kanye izgleda kao njezin zaštitar!'

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
07.05.2019.
u 10:22

Kim Kardashian je na događaj pratio suprug Kanye, prvi put nakon 2016. godine, koji se za razliku od Kim nije previše potrudio, pa mu se većina korisnika društvenih mreža rugala da izgleda kao njezin zaštitar.

Pravila Met Gale su tu da se krše, bar tako misle Kim Kardashian i Jennifer Lopez koje nisu propustile priliku fotkati se za Instagram iako je to bilo strogo zabranjeno. 

Kako je pravilo postavila Anna Wintour, glavna urednica modnog časopisa Vogue, pitanje je hoće li Kim dobiti novu priliku da bude na naslovnici tog časopisa.

Za ovu priliku Kim je odjenula pripijenu lateks haljinu dizajnera Thierryja Muglera, koji je nakon 20 godina odlučio prvi put sam kreirati haljinu za svoj brend i to baš za Kim. Proces je trajao 8 mjeseci, a 'vidio' ju je kao djevojku iz Kalifornije koja izlazi mokra iz mora, rekla je Kardashian. Korisnici društvenih mreža nisu bili previše sretni zbog njezinog odabira, te su komentirali kako Kim namjerno ne slijedi temu događaja, već samo želi pokazivati svoje tijelo.

Na događaj ju je pratio suprug Kanye, prvi put nakon 2016. godine, koji se za razliku od Kim nije previše potrudio, pa mu se većina korisnika društvenih mreža rugala da izgleda kao njezin zaštitar.

Osim s Jennifer Lopez i njezinim zaručnikom Alexom Rodriguezom, družili su se s ostatkom obitelji Kardashian-Jenner koji su bili prisutni, ali i s vlasnikom Amazona, milijarderom nedavno uhvaćenim u preljubu, Jeffom Bezosom.

Pogledajte koje su se sve zvijezde pojavile na Met Gali:

Komentara 3

GR
gragakarlovac
13:09 07.05.2019.

Ameri su barem originalni, nasi su jeftine kopije

LI
liliZG
13:47 07.05.2019.

Sasvim su točno i rekli, baš je izgledao kao zaštitar, pogledajte sami.

JU
jungleboy
13:26 07.05.2019.

Zanimljiva haljina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije