Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ooops!

Fanovi 'Igre prijestolja' primijetili neobičnu pogrešku u novoj epizodi

Foto: Screenshot
1/7
06.05.2019.
u 12:25

Naime, u trenutku herojskog okupljanja uoči proslave pobjede u bitci kod Oštrozimlja (Winterfell), u kadru im je promakla Starbucks čaša koju je netko slučajno ostavio na stolu.

Fanovi su u jednoj od scena tijekom poslijednje prikazane epizode 'Igre prijestolja' primjetili neobičan detalj, a sada je to otvorilo pravu raspravu na društvenim mrežama.

U trenutku trijumfalnog okupljanja svih sudionika nakon bitke za Oštrozimlje (Winterfell), fanovi koji su već bili ljuti na Tyrionovo zadirkivanje Brienne zbog njezine nevinosti, mnogi od njih su na Twitteru reagirali kad su u pozadini na stolu vidjeli čašu za kavu-za-van.

 

 Sad se nizaju šale na račun ovakvog propusta.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:35 06.05.2019.

Dajte od.bite sa spoilerima sa naslovnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije