Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih svjetskih DJ-a

Fanovi electronic dance glazbe pamtit će nezaboravan doček uz fenomenalnog Armina van Buurena

Armin van Buuren
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
01.01.2017.
u 09:01

U Novu godinu fanovi su ušli uz vatromet u dvorani Arena popraćenim snažnim basovima koje je s pulta 300 kvadrata velike bine usmjeravao Armin van Buuren

Armin van Buuren dao je sve od sebe da Zagreb na najatraktivniji način uvede u 2017. godinu. Fanovi electronic dance glazbe s fenomenalnim nizozemskim DJ-em koji je ove Nove godine nastupao jedino u Zagrebu odbrojavali su posljednjih 90 sekundi 2016. a sve je završilo doslovno praskom, vatrometom u dvorani Arena popraćenim snažnim basovima koje je s pulta 300 kvadrata velike bine usmjeravao Armin van Buuren.

– Zagrebe, iz sveg srca želim ti sretnu Novu 2017. godinu - uzviknuo je jedan od najboljih svjetskih DJ-a nakon čega je uslijedila salva konfeta iz topa smještenog u dnu dvorane koji su zasuli i publiku i atraktivne plesačice koje nisu stale od početka pa do kraja prvog sata Nove 2017. godine.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Cijela je večer bila niz sjajnih izvedbi Davida Gravella, Juliana Jordana, pa onda Sandera van Doorna a da bi kulminacija završetka stare i ulaska u Novu godinu nastupila s Arminom van Buurenom s kojim je publika i zapjevala. Nakon njegovih tri sata nastupa slijedi MOTi i sjajna i nevjerojatno zgodna Juicy M. Ova DJ-ica koja je inače iz Ukrajine, otkrila nam je kako je u Arenu stigla satima prije svojeg nastupa.

– Novu godinu ne slaviš u sobi, pogotovo ne kada si u ovakvom društvu! Nastupila sam i na Ultri u Splitu, vaša je publika sjajna, uvijek daje onu odličnu vibru pa je lako nastupati. Danas sam zatvaram večer, no uopće ne sumnjam kako će biti sjajna atmosfera - rekla nam je Juicy M. Bez sumnje, prizori su izgledali vrlo slični onima s Ultre u Splitu. Sretali smo goste doista iz različitih zemalja, susjednih Mađarske i Slovenije, Poljske, čak i Sjedinjenih država, ali i doista veliki broj domaćih fanova elektronske glazbe. Bez sumnje se može ustvrditi kako je jedan ovakav festival upravo ono što je nedostajalo Zagrebu a po onome što smo vidjeli u dvorani Arena nema sumnje da bi buduće izdanje bilo još i bolje. Definitivno je New Year's Eve 360 kako se službeno zove doček Nove godine 2017. u sklopu Croatia Winter Music Festivala u zagrebačkoj Areni opravdao mišljenje magazina DJ Mag koji ga je smjestio među pet top destinacija za doček 2017. kada se o electronic dance glazbi radi.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije