Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ga vole

Fanove zabrinuo izgled slavnog glumca, a nedavno ih je uplašio i ovaj detalj: 'Nešto se događa s njim'

Foto: Profimedia
1/7
05.09.2022.
u 21:00

Naime, Tom je uhvaćen u rijetkom izlasku sa svojom suprugom Ritom Wilson (65), a mnogi obožavatelji primijetli su kako izgleda kao da je smršavio.

Glumac Tom Hanks (66) ponovno je zabrinuo obožavatelje svojim izgledoma. Naime, Tom je uhvaćen u rijetkom izlasku sa svojom suprugom Ritom Wilson (65), a mnogi obožavatelji primijetli su kako izgleda kao da je smršavio. Tom je, inače,  već prije nekoliko mjeseci također izgledom, ali i jednim detaljem iznenadio fanove. 

Tijekom promocije filma "Elvis" održao je i govor, a svi su primijetili da mu se nešto čudno događa s rukom. Brojni su komentirali kako je pokušavao "obuzdati ruke koje su mu drhtale".

Ovaj biografski film Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyju bio je usred promotivne kampanje, a Luhrmann je organizirao da se australska premijera održi u gradu Gold Coast, južno od Brisbanea, gdje je film i sniman. Dok je stajao na pozornici pred publikom, Tom je rekao kako "nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje u Gold Coastu (Zlatnoj obali)".

- Snimao sam filmove u Maroku, Los Angelesu, New Yorku, Seattleu i Berlinu - nastavio je držeći mikrofon u desnoj ruci.

- Nitko od njih nema ono što ima Gold Coast, a što je to? Dvije riječi. Niti jedan od tih drugih gradova nema Dana Murphyja (lanac supermarketa alkoholnih pića) - rekao je Hanks i našalio se: - Prilično sam ga dobro upoznao... Kakav čovjek! Tomova se ruka u tom trenutku vidno tresla, što je on pokušavao zaustaviti, a u jednom trenutku je uzeo mikrofon u drugu ruku kako bi sakrio probleme. 

- Postoji nešto u ljudima i u ovom mjestu zbog čega svi hodaju uokolo sa samouvjerenim izrazom lica. Bili smo dio toga - dodao je na oduševljenje publike. Vaše samopouzdanje, radost i želja za životom dolaze do izražaja u našem filmu - zaključio je, dok su mu se ruke tresle. Iako publika nije odmah shvatila ove neprirodne kretnje, snimke Hanksova govora ubrzo su obišle internet te su brojni komentirali što mu se to događa s rukom.

- Čini mi se da se nešto događa s njim, ali mene više brine gubitak kilograma - napisao je jedan. 

VIDEO Poznati redatelj Emanuele Crialese otkrio da je rođen kao žena: 'Ovo ne birate sami, takvi se rodite'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije